Pattknull på kanal 6.

28347-149

Med denna bild kanske jag kan söka till Fear Factor Couple. Vet inte om ansökningen kommer falla på min brist av bröstimplantat eller Joels gömda magrutor. Antagligen en kombination. Förbannar programmets närbilder när kvinnorna i sällskapet klär av sig till minimala bikiniöverdelar. Brösten stora som meloner och bröstvårtorna uppe vid hakan. Kvinnan med mindre bröst och uppenbarligen inte bearbetade av en plastikkirug filmas enbart i ansiktet.
Vet inte vad syftet är. Är programidén tunn och måste kryddas med lite exploatering eller är tittarsiffrorna låga fast med synliga toppar när kvinnorna är välformade? Ska programmet stimulera alla olika sexuella fetischer? Först kan man runka till stora bröst. De krypande skalbaggarna framkallar höga ljud från insektsälskaren. Lite tortyr med vatten, eld eller ormar över de stora silikonpåsarna skapar den stora explosionen av orgasmer och spermasprut.

Tacka vet jag programmet Wild Kids. Där är alla snälla, de diskuterar, de kämpar och de blir oskyldigt kära i varandra. Fredrik med grungehåret gav en suverän förklaring om hur det är att vara kär. Man känner sig go i kroppen och vill satsa på varandra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0