Trekant med Luke och Leia.Min karl har utvecklat ett långlivat intresse, Jojon. Han investerar i nya jojos vilka skeppas över land och hav för att stolt visas upp i vår bokhylla. Jojosarna snurrar sig heta och lär sig nya tricks. Jojosarna blir putsade, kullager smorda och snören tvinnade. Jojosarna har olika namn.

Dr Phil, den olycksbådande "psykologen", hade ett par idag med äktenskapliga problem. Mannen hade ett väl utvecklat intresse, Star Wars. Många år av samlande fick bo i ett rum tillsammans med fruns träningscykel. Varje dag cyklade frun sina kilometer men kom aldrig nära att köra över den Stormtrooperdräkt maken köpt för dyra pengar.

Maken ville ej längre mysa och gosa i sängen. På nattduksbordet stod Star Wars figurer vilka maken lekte med vid sängdags. Han gjorde krigsscener med Darth och Luke med hjälp av sängens innehåll. Den överviktiga mannens mål i livet var att kunna ta på sig sin vita dräkt. En önskan var att få begrava sig iförd denna. Om kroppshyddan fortfarande var stor ansåg han att kapning av kroppsdelar och fläskattribut var på sin plats.

Jag håller ett vaksamt öga på att jojosarna ej vandrar sig närmare sovrummet och lyssnar i drömmarnas land efter suset. Hoppas att jag aldrig behöver uppleva en jojo snurra i sänghalmen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

2008-08-09 @ 11:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0