Please don´t stop the music.

Nyårsafton.
Anländer till Malmö vid lunchtid. Drar hem, myser i björnfamnen, sover, försöker finna lämpliga kläder för kvällens tillställning. Mr Friborg ansåg att temat slampa var lämpligt men den lusten infann sig ej. Pärlhalsband och handskar fick bekläda en trött norrlänning.

 

Taxi till festen för att inte förstöra Mr Friborgs finskor och för att Joel inte skulle bränna sönder sina händer på Lasagne a la Herr Ståtlig. Festen gav begreppet spektakulär ny innebörd. Middagsdukning inspirerad av japanska vigheter, fördrink, Mr Perssons goda kaffe, glass med nötter vilket gav en flicka allergichock. Giftigt bubbel, skådning av Malmös fyrverkerier från balkongen, Mr Persson tände en nödraket, himmelska stämmor samsjöng "O helga natt" högt och klart vilket överröstade brandbilarnas framfart på amiralsgatan. Flickorna var sötaste och pojkarna lättgenerade. Två veckor i norr har gett min porrmun ny energi. Ska se till att den generade mannen ger mig de utlovade biljetterna till B. Gustafsson och en extra kudde för att inte glida av stolen. Fann mig gilla en flicka jag inte haft någon direkt kontakt med innan. Dansade mig varm tills en diskussion uppstod.

 

Flicka på fest. Pojkvän är med. Uppenbart att flicka och pojke har en relation tillsammans. Flicka dansar med en pojke 2. Dansar mycket eftersom att dansa är kul. Pojkvän anser att flicka låter pojke 2 tro att det ska bli något. Flicka anser att det inte är hennes ansvar att ta avstånd. Flicka tycker att man ska kunna ha kul utan att det motsatta könet ska börja tro. Flicka anser inte att det handlar om att vilseleda utan det är pojkens eget ansvar att inte tro. Annars lever orden kvar "flickor får skylla sig själv om de blir våldtagna".


Tack Kristoffer, Cecilia, Sebastian och Teresa för den bästa nyårsfesten någonsin.


2 dagar senare flyttade en hemlös Fröken Rot in i Sofies arbetsrum. Ett litet krypin skapades av hennes unika händer och värme. För att denna underbara fröken skulle kunna stänga dörren vid privata tilfällen hämtade vi upp en dörr ur källarn. Den tvättades i badkaret och fick en doft den aldrig känt tidigare. Handyman fick byta en platta på dörren innan upphägning. Några sekunder senare valde dörren att bryta sig i tur till två delar. Murket trä håller inte en dörr på plats. Dörr nummer två led av samma problem. Nu väntar vi på att Lasse ska ringa och snickra ihop en ny dörr till Frökens Rots del i köttgrottan.

28347-29328347-292

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0