Plastic horror

Förkyld. Kroppsvätskorna flödar från alla öppningar.
Avslutat träning av venprovtagning och kateterinsättning. Kommer misslyckas på uppkörning pga empatisk frånvaro.

Svårt att sätt in en katater i en snopp när de flesta med snopp aldrig kan förvåna. Sanningarna späds på gång på gång om deras feghet, mindervärdeskomplex och besatthet av något som inte existerar.
Igår ringde I och var ledsen för att hennes kärlek inte vet hur bra hon är. Att han verkar vilja släppa taget om det bästa han någonsin kan få. Önskar jag hade ett jetplan och ett samurajsvärd. Skulle flyga upp och utföra stordåd. Kanske träna lite på vägen.
Och H vars grannpojk är för feg för att öppna ögonen och se denna fantastiska tjej. Surströmming i brevlådan hos honom.
Ja, ibland är det skönt med plastsnoppar som klarar av hämningslystna  kvinnor.

Den lilla kaospojken

Började läsa hennes bok på tåget. Efter ett par sidor slog orden mot mig med en kraft utav en storm och rysningar flödade genom min kropp. Starka och välfyllda minnen som varit gömda i ett av hörnen följde med vågen till mitt centra.
Hennes beskrivningar av Honom gav mig lukten och känseln tillbaka.
Han som fyllde ett tomrum och lämnade ett större. Han fanns i mitt liv ett kort ögonblick. Ett ögonblick som består av en evighet.
Lägger mig på Hans grav. Omfamnar och omfamnas. Älskar. Saknar.

Dizzy women takes a bath

Yr.
Yrseln styr mitt liv för tillfället.
Yr i skolan - kan inte koncentrera mig.
Yr på stan - vår utekväll slutade med tv-tittande.
Doktor Tyskfitta tror det beror på stress och mens. Syster Johanna snäser tillbaka och säger Nej! Känner min kropp. Det är något annat. Men Doktor Tyskfitta snackar skit och tar pengar, lite blod och kallar in nästa.
Hoppas det är förkylning som satt sig på balansnerver eller nåt. Men hypokondrin tar över och diagnostiserar sjukdom efter sjukdom.

Underbart att vara ute på landet. Trots gårdagen inte blev som planerad och förväntad. Men jag pillade lite i hennes hår och gosade med Signe och rökte vattenpipa. Inte fel det heller. Vill bara umgås med henne så är allt bra ändå. Vi är ju bäst. Hon är allt bra inlindat i ett snyggt paket med färgglada rosetter.
Solen lyser så fint på snön idag och jag har köpt ett par jättefina pilgrimsörhängen. Sen blir det badkar, tårta och skogspromenad.

Hoppas yrseln går över snart. I övermorgon börjar allvaret igen.


RSS 2.0