Snodde en lista av söta Sanna.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Varit med på två förlossningar. Sett ECT. Använda psykofarmika. Skrivit en C-uppsats. Ätit blåmusslor. Badat naken i en badtunna med 30 personer.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ger aldrig nyårslöften. Har i och för sig ett svagt minne att jag och Joel lovade varandra att promenera tillsammans minst en gång i veckan. Vi promenerade 4 gånger.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Stina klämde fram Tudor. Lillebror fick sitt andra, Eliza.

4. Dog någon som stod dig nära?
Tom.

5. Vilka länder besökte du?
Danmark.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Energi. Pengar. Tid. (=resor).

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
8 september. Jag stod i kön till Debaser när Eliza tittade ut.

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag gett tid till mig själv och arbetat bort bojorna. Att jag klarat alla poängen.

9. Största misstaget?
I ett trapphus.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Mmmm.

11. Bästa köpet?
Cykel.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, mat, räkningar. Weekend i Stockholm.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det är så många som förgyller mitt liv. Ingen nämnd ingen glömd.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Sexyback.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Nojat mig.

18. Hur tillbringade du julen?
I Lycksele hos familjen Kanon + en kagge öl.

19. Blev du kär i år?
Den fortsatte.


20. Hur många one night stands?
-

21. Favoritprogram på TV?
Californication och Dexter.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar- nej. Ogillar- ja. Finns många i denna värld att ogilla.


23. Bästa boken du läste i år?
Bokhyllan är full.

24. Största musikaliska upptäckten?
Amy Winehouse, Beirut, the Decemberists m fl x 10.


25. Något du önskade dig och fick?
Personlig frihet. Fängelse för Stureplansprofilerna.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Resa med kärleken.

27. Årets bästa film?
Harry Potter.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Ida kom som överraskningen ur den stora tårtan. Hade ett jättestort kalas tillsammans med älskade Hanna, besökt av undebara människor. Drack bubbel vilket ledde till att jag kröp på golvet.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Revolution. Bättre sexlust.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Mary Poppins.

31. Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, citalopram.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Clive Owen.

33. Vem saknade du?
Familjen, Ida, mormor.Ja sköt en älg uppå lia.

28347-291

Samtalet fortsatte. Samtal likt jag haft med andra. Samtal angående de människor vilket anser att högstadiet var den bästa tiden i deras liv. De människorna skrämmer mig. Jag blir kallsvettig, illamående och funderar hur världen kan vara så ond mot dem att deras utveckling avstannat. Om en psykiatrisk diagnos skulle ställas, undrar om den skulle luta mot en borderline.

De människor som var populär genom sport, snyggt yttre eller för att det hade elakast tunga och var bäst på att manipluera folk att ställa sig i döende led bakom dem.De människor som fortfarande inte kan ta konflikter och kritik. De människor som måste samla ett gäng bakom sig vid eventuella sammanhang där deras röv är i fara istället för att lösa det som en vuxen person.

De skrämmer och fascinerar.

Vi skulle gå ut för en fredagsöl. Majsan ringde runt till hela stan för att leta efter en öppen pizzeria med alkoholrättigheter. Vi fick börja på en tom restaurang med en efterföljande promenad till andra sidan älven för att fortsätta ölkonsumtionen. På Irish pub har de en uppstoppad björn och en mörkhyad betjänt i trä i ena hörnet i, "den svarta lille sambon". Väldigt irländskt. Törners irländska pojkvän kände sig som hemma. Speciellt när Noicemakers låt "ja sköt en älg uppå lia bara för o se han dö" spelades högt. Eller när kvinna 40 år reglade fram till Markus och påstod att hon var hans syster. Eller när en man trodde Brian var Glenn som kör amerikanska bilar, insåg sitt misstag och började prata svengelska på norrländskt vis. De är för härligt att vara hemma i södra Lapplands inland.

Flowers from hell.

Härliga tider i södra Lapplands inland. Är kär i barnen framförallt i Eliza. Ska gömma henne under jackan och kidnappa henne till det platta landskapet. Brösten kanske blir fyllda med mjölk om hon kämpar, eventuellt med lite assistens av Joel.

Alla vännerna är hemma. Efter juldagskvällen på Hotellet sa Brian att jag, Majsan och Anna var blommor som växt fram ur gödsel. Efter att ha skallat en liten pojke med sitt irländska intresse för bråk yttrade han många förvånande ord över hur vi kunde bli så bra trots en uppväxt i Lycksele. Detta förvånar även mig. Kanske var det vår ihållande envishet att inte falla in i hjulspåren. Hårfärgerna, nitbälten, mina punkpojkvänner och stämpeln som kommunisthororna.

Mamma Stina samtalade med mig över en kopp kaffe, i barndomshemmet numera fars ungkarlslya, om jämngamlas komplex över sin livsval. Blickar som säger att "du ska inte tro du är något bara för att du flyttat". På Hotellet kommer gamla klasskompisar fram och öser ur sig om sina lyckliga liv i Lycksele, med hus och barn, under några intensiva minuter innan de rusar iväg till nästa ivägflyttade person. Eller han, Mr G , som alltid ska berätta om hur han vill flytta men kommer inte iväg. Mr G sätter sig alltid bredvid mig och gnäller. På juldagen sprang jag uppför trappan när han ropade efter mig. Varför ska jag lyssna på det där. Det är inte mitt liv, har dessutom nog med mitt eget.

Dessa komplex. Räknar inte mig själv som lyckad eller bättre bara för att jag flyttat. Mina rastlösa nerver har valt att undersöka och testa. Ibland förbannar jag dessa nerver för att skapa oro istället för att ge mig en fast punkt. Finner inget intresse i att lyssna på människor som måste bekräfta sina liv under hemvändardagar speciellt inte av de jag aldrig yttrat mer än tre ord med tidigare. Därför satt vi, kommunisthororna med respektive, vid russindansen och njöt av att stirra på folk.

Fantastiskt var det när en kvinna 50+, Anita, raggade på Brian som senare visade sig vara Annas gamla dagisfröken.


Riddarna kring snuskbordet.

När jag är hemma blir jag bombarderad av liknande ting vareviga sekund av min bonusfar.

Ett gift par kommer till doktorn eftersom mannen inte kan få stånd längre. Doktorn opererar in en skena i kvinnans underliv och en magnet på mannens penis. Några veckor senare kommer frun till doktorn och hon frågor hur det gått med sexlivet.Frun svarar "jo, det gick bra de första veckorna men nu sitter maken i fängelse"."Oj" svarade doktorn "varför då?""Vi var på badhuset och han simmade förbi en tolvårig flicka med tandställning i munnen."

Fredrik Reinfeldt var ute och åkte på den skånska landsbygden med sin chaufför. De råkade köra över en gris och Fredrik sa åt sin chaufför att gå upp till bondgården och be om förlåt. Efter en timme kom chauffören tillbaka med en vinpava i ena handen, en cigarr i den andra, rufsig i håret och skjortan utanför byxorna.
Fredrik frågade hur det gick och chauffören svarade:
"Jo, bonden gav mig vin, cigarr och lät mig ha sex med hans 20 åriga dotter. Han blev så glad när jag sa att jag skjutsade Fredrik Reinfeldt men råkade köra över svinet".

Matro är inget ord som används i detta hus.

Traveler.

04.15 - Uppstigning. Frukost.
05.11 - Flygbussen. Lyssnar på några piloters diskussion med en flygvärdinna och blir rädd över att lägga mitt liv i deras händer. Tjyvlyssna är inte särskilt klokt i alla lägen.
06.30 - Flyg till Stockholm. Frukost. Sitter bredvid en hockeyspelare från Övik/Malmö. Slänger ur mig kommentaren "Kan man leva på hockey?".
07.20 - Landar
08.00 - Frukt och jucie i terminal 3 tillsammans med Madame Bovary.
09.00 - Flyg till Lycksele. Nio plan i kö före oss vilket ledde till försening. Frukost + Madame.
10.25 - Skådade Umeälven och Manhattan. Lättade tårar trängde sig fram.
11.15 - Får beskedet om godkänt på läkemedelstentan vilket legat som ett lock de senaste  veckorna. Gråter några fler tårar.
11.50 - Lunch.
13.00 - Våra bästa år. En intrig jag lyckats fastna i. Kaffe. Glädjen av att vara hemma i en lugn miljö och känna sig fri från uppsatsen i 5 dagar.


Gråt inga tårar mer för min skull.

Menstruationsblödningen är slut vilket borde medföra att tårarna har svårt att komma fram igen. Denna veckan är ett undantag. Skvalande till Oprah och Extreme Home Makeover. Hjärtskärande att stoppa ner Signe i den lilla kattväskan för att cykla vilse till den söta kattvakten i Limhamn. När Signe gnällde i väskan, när jag för 10:e gången kikade på en trasig karta i en busskur, rann tårarna över. Berättade för Signe att det var den kalla luften som fyllde tant Johannas ögon med vätska men lögnen var torr. Cyklade återigen vilse på vägen hem. Hamnade bland lastbilar och bussar. Har nog aldrig känt mig så lycklig innan över att se sjukhusets byggnader. Ska aldrig mer lämna centrum.

Idag har tårar fällts över min tröga matematikhjärna som inte vill lära sig läkemedelsberäkning. Tårar över att handledaren gett berättigad kritik, gråtit under avsked och på väg till omtentamen. Tror bestämt att min kropp  behöver norrländsk harmoni.

28347-290

Burn baby burn.

28347-289

Den hemska vårterminen har fått ett schema. Om ni råkar ut för brännskador kommer ni möta mig på infektionskliniken. Innan valet var jag nevös till en skala att mina ögon blev blodsprängda och magsaften spred sig som en sur hinna i svalget. Magen bestämde sig för att detta var framtidens val. Liten procentenhet av det är sanning men det finns några procent kvar åt slumpen.

AVA på natten känns spännande. Problemet är dock att Fröken Rots leverne har smittat av sig och jag hamnar i säng tidigare och tidigare. Nattarbetet blir att förstöra det jag lärt mig det senaste året. Men jag ser framemot de underliga objekt intryckta i diverse hålutrymmen.

Nu är blödningen strax förbi och jag ska göra en Tommy Lee fast med min Herr Ståtlig.

Retardables.

28347-288

Satt och funderade igen på de 19 okända personerna. Hur deras inskränkta hjärnor inte anser att människor med depression är lika mycket värda som de med ytlig lycka. Att personer som inte skriker ut sin lycka över de mest triviala saker för varje andetag de tar, som om lyckan inte existerar om den inte skriks ut över bergstoppar, inte är godkända att visa sig. Kära 19 okända personer, depression är en folksjukdom. Inte ett fenomen som valts självmant utan något som hjärnan skapar. Kan hålla en lektion om hur serotonin och liknande skapar dessa problem men jag tvivlar att det är något av intresse.

Att en flicka med 30 mg Citalopram i kroppen (dock inte mot depression utan panikångestattacker som skapat agorafobi men nu mår så jävla bra) inte får skriva om mensblod och dålig sushi för 19 okända personer. Vet att dessa människor existerar men lever i en skyddad värld av kloka och roliga människor att detta skapat en realitetschock.

Precis när tankarna återgick till genomläsning av vårt vackra arbete dök denna bild upp på bandet vi alla diggar.

Jo´s toebear from Dior.

28347-287

Handledaren Leffe skrev idag att det finns en relation mellan transpiration och kvalite (med syftning på att vi skriver oss svettiga på uppsatsen). Med denna reflektion i åtanke skurade jag nästan hela vårt 120 kvadratmeter stora slott. Svetten porlade mellan bröst, på rygg och min finniga panna. Detta dagsverk gjorde mig gott. Stjärten har blivit formad efter stolen och behövde utmanas med dessa övningar. Till och med växterna fick sig en juldusch. Och hallmattan. Svetten som porlade ner i mina ögon ledde till att sökandet efter husmoderstips, gällande tvättning av trasmattor, gavs upp och den fick ligga i badkaret och rena sig själv.

Kom och tänka på en tanke jag och Sofie diskuterade kring efter en kväll med bowling. Tanken slog oss, när vi tog av oss de hyrda skorna och stanken från våra fötter slog emot oss likt ett moln av tårgas. Tänk om svett vore inlärt att vara en vacker doft. Om svett fanns att köpa som parfym. Doften från en svettig, hårig rygg kanske skulle vara den mest exklusiva eller doften av Johannas fötter vara utav märket Dior.

Snart skall musklerna belönas med hemmagjord julglögg på Ronnebygatan. Ska nog tillåta mig själv att cykla förbi den överdådiga julpyntningen som fötts fram på en balkong.

19 okända personer.

19 okända personer tycker att jag ska börja censurera min blogg och börja skriva om ytliga ting likt kläder, smink, rosa prylar, lycklig kärlek och fluffiga saker.
19 okända personer vill att jag förvandlas till en ny människa med ytlig lycka och glömma vem jag är.
19 okända personers åsikter ska tydligen spela större roll än mina vänners kärlek till mig och den fantastiska person jag är. Som om Geroge Bush skulle bry sig om vad 19 okända personer tyckte. Då hade i och för sig inte Irak bombats. Men dessa 19 personer kanske gillar president Bush och hans roliga skämt vid podiumet.
19 okända personer verkar bry sig oerhört mycket om min sexualitet och orgasm men jag betvivlar att en stenad Tommy Lee kan sköta sin kuk på ett bra sätt fast de kanske har mer intim information om detta
Sofie är rätt stolt över mig, att mina ord kan få 19 okända personer att samlas och skapa en gemensam åsikt. Men de borde använda den energin till att utveckla en kunskapsbas gällande världens orättvisor istället.


Så, håll till godo ni 19 okända personer.

Ja, idag är jag så glad. För det är tredje adevent. Och jag är så lycklig, så lycklig. Och jag så kär i min Joelboel. Och snart ska jag få besök av en fin fin tjej och vi ska läsa vår underbara uppsats så vi kan bli sjuksköterskor och arbeta med människor med en ingångslön på 17500 kronor. Så jag är så glad så glad. Och idag ska jag ha på mig en grå tröja, Den är så fin så fin. Den är köpt på Topshop. Jag äääääääääääääääälskar Topshop. Och jag ääääääääääääääääääälskar advent. Och jag ääääääääääääääääälskar julen. Och jag ääääääääääääääälskar min familj.

28347-286


The crappy sushiplace.

Kommer få abstinens efter rådhåriga flickor i norrland. Det kommer stå i VästerbottensKuriren om den galna flickan, med tunt hår och dvärglik kropp, som attackpussar alla rödhåriga flickor och pojkar.
Fröken Rot har varit ett konstant tema i mitt liv de senaste veckorna. Dock det sötaste och roligaste tema som existerar på denna planet. Uppsatsen skrider framåt dock ej likt en lucia, med ljuset som lyser upp i mörkret , utan snarare som Fröken Rots mors brinnande buske (den årliga julpyntningen på deras gård i den småländska skogen). Hoppas handledare Leffe är ödmjuk i sin kritik nästa vecka. Annars tar vi sabbatstermin och sticker utomlands till värme och service.

Efter att ha spenderat cirka 12 timmar med varandra och en laptop avslutades dagen på Musashi på Möllan. Efter en halvtimmes väntan på 8 bitar slukades dem och Fröken Rot skapade konst med wasabin och ingefäran, "the crappy sushiplace". Jag tyckte det såg ut som en vårta fylld med bajs, men sen så är jag ju tydligen en blandning mellan dvärgcirkus, porrkärring och crazy cat lady.

Nu ska blodet flyta.

Jag har menstruation. Tillsammans med spiralen trycker min livmoder ut massvis av blod för att rena sig själv mot smuts, uppbyggnaden inför graviditet. Imorse väckte mina genomblödda trosor mig innan väckarklockan andades. Ny blodfläck på bäddmadrassen.

100 kronor på material som skall fånga upp blödningen för att sedan grävas ner under andra sopor för att andra kollektivister skall slippa se mitt smuts. Sopor som ska brännas och orsaka allt det fredspristagaren pratade om på tv imorse, det jag kollade på när blodet väckt mig alldeles förtidigt.

Minst 100 kronor varje månad på tamponger i olika storlekar, nattbinda med extra förstärkning, trosskydd för småblödningarna innan och efter. För att inte glömma värktabletter, spenat samt vitamintillskott på grund av att kroppens behov forsar ut ur mig. 150 kronor varje månad.

Diskussion om subventionering av intimitetsskydd har skapats lika många gånger som en modebloggare skriver ordet jag. Önskar att debatten kunde leda till verkliga resultat. Och snälla, snälla, snälla, kom inte med kommentaren:

"Men om kvinnor ska få billigare tamponger ska vi män få rakhyvlar".

Lilla vännen, att raka sig är ett skapat behov som kan undvikas. I och för sig är behovet att samla blödningarna också skapat. Samla blödningarna för omgivningens skull. Ska debatten avslutas på grund av mäns hårväxt tar jag åter upp blodkampanjen.

Om nu mensskydd ses som ej behövligt inköp så kan jag gå runt utan tampong och binda. Lever fortfarande ihopp om att alla kvinnor ska dra ut sina tamponger på bussen och låta det komma där det kommer. Blod på trottoaren, blod på klänningarna nyss provade i omklädningsrummen, blod på stolar, blod bredvid köttdisken. Ja, för enligt majoriteten av män (och av någon anledning kvinnor, antar att de har blödit ut sina hjärnceller) är menstruation likställt med deras hårväxt.

Så låt skägget växa så låter vi det blöda fritt.
Vi får se vem som kryper i stoftet först.


28347-285

Bild: http://www.horschamp.qc.ca/images/photos/menstruation.jpg


Viggo, my russian loverboy.

28347-284

Förjävla bra. Ett måste.

Soft gingercookie.

28347-283

Julklappshandeln är genomförd med den vanliga tekniken. Bestämd inköpslista, hörlurar med hög musik, målet inristat i visakortet samt apostlahästarna. Ingen möjlighet till utflykt på andra konsumtionsplatser. Julklappshandeln skapar mer prestationsångest och känsla av oduglighet varenda år. Så länge plånboken är tunn på grund av centrala studienämndens snåla finansiering blir handeln kort och lätt. Men nästa jul, när jag sägs vara färdigutbildad, finns ingen återvändå. Hoppas innerligt att jag och Fröken Rot sitter på stranden, vid den tidpunkten, med snygga surfpojkar att titta. Dock längtar jag efter barnen och soffan på Renmarksvägen samt tillgång till julmust . Tillgång till mängder. Mängder till den grad att sockret hinner skapa ateroskleros innan julottan.

Fann ett gosedjur i bokhyllan som en viss herre gav mig för många år sedan när jag levde och lärde i Råcksta. Nyckelpigan gav mig rysningar och tog mig tillbaka till Idas finfina fest. Herrn lyckades gripa tag i mig med sitt prat. Ett prat som aldrig tog slut. Visst, det hade varit trevligt om inte pratet var på den nivån jag befann mig för cirka åtta år sedan. Lyckades para ihop honom med en moderatvän och de fick diskutera av sig. Lätt ångestylld bad jag moderatherrn om ursäkt över detta självmordsbenägna ihopparande dock tyckte han att det var trevligt. Tack M.

Du, Johanna, din kompis är inte feminist.
Vilken kompis?
Hon i grönt.
Det är inte min kompis.
Nä hä. Vem känner henne då?
Inte vet jag.
Men står hon på gästlistan?
Vet inte.
Ja, det är konstigt att hon inte är feminist.
Ja, en del är ju könsförrädare.


Sofies slående kommentar dagen efter: Som att han har rätt att säga det där. En vit medelklass man.
Ida: Han tyckte jag var en borgarbracka som jobbar på Tensta Konsthall och inte skriver för Arbetaren längre. Han har ju för fan en bostadsrätt på söder.

Sen tittade jag på kort från Arvikafestivalen. Samma stirrande blick. Lite lik blicken innehavande av en arabisk terrorist i filmen Delta Force med Chuck Norris. Ser ut som att han ska hugga ner lyktstoplen och spetsa oss.

Gyttjebrottning.

28347-282

♥ Biljetter till Dolly är införskaffade (tack Marcus). I juni är det 6 tanter som skall dansa till "Romeo" och gråta till "I will always love you".

Frustrerad dusch för att tvätta av. Måste jag börja censurera mina tankar och känslor? Önskar sannerligen att jag skulle vara en av de som inte bryr sig, men jag är tyvärr inte uppfostrad så.

Saknar Fröken Ida och Fröken Jenny. Vill följa med till det regnbågsfärgade Berlin och starta sambatåg.

Boyz II Men.

28347-281
1. Arg.
2. Ledsen.
3. Besviken.
4. Uppgiven.
5. Slutar att förvånas.

Alla dessa män som gör mina flickor ledsna. Finare flickor kan ej finnas även om man för en Fugelsang. Egentligen är ingen värd dessa flickor. Men de väljer vissa män som borde slicka deras fötter av tacksamhet. Männen accepteras men ögat i nacken har jour, för en dag kommer det. Inte ens den heliga anden kan motsäga sig detta faktum. Dagen kommer alltid. Dagen de gör flickan ledsen.

Är stolt över flickan med det svåra valet. Valet gör ont i nuläget men valet att inte lämna hade sannerligen varit hjärtskärande. Flickan skall uppskattas inte kämpa för ömhet. En relation skall skapa energi och värme ,ej vara en kylande källa.

Flickan som blev ledsen. Flickan som började tro att hon var den dåliga. Är sannigen för hård att bearbeta skall frågan inte yttras. Historien är historia. Detta påminner mig om den flickan som blev dumpad för att hon hade analsex i sitt historiska bagage. Egentligen var det nog för att pojken ifråga ej var lika sexuellt erfaren gällande antalet sexpartners. Men vem var det som kände sig som en hora? Jo, flickan.


Humming one of your songs.

11 kronor på Amanda men den yppiga bruden med dålig klädsmak vann. Vilken tur så hon kan betala sin fars rehabilitering. Under en öl på Tröls kom jag och Sofie (notoriska manshatare) framtill att han varit frånvarande i hennes liv tills hon klev in i ett illasittande linne till en jury bestående av en härlig kvinna, ytterliggare en man med fittslickarläppar och en kille som tänder på yngre flickor.

Skurat bort millimetertjockt fettlager på hyllan ovanför kökets förvaringsutrymmen.
Tvättat smutsiga trosor och spermaförsedda lakan, med en önskan om att tabletterna ska sluta bryta ner min sexuallust. Tvagat mig med peelingvantar, slitit sönder mitt skinn med dessa sandpapper. Smörjt in den piskröda huden med en säkerligen för gammal brun-utan-sol kräm. Hoppas på att min hud inte reagerar förutom att göra den skimrande färgglad istället för den grådaskiga huden gud givit mig.

Biter på naglarna eftersom uppsatsen finns innanför mina hornhinner, dagligen. Försöker lära mig att skriva längre meningar med många komman för att glädja min Fröken Rot. Handledaren skickar roliga mail och vi känner oss lättade att någon tror på oss.

Snälla, ge mig pengar så jag kan jubla med Dolly Parton. ♥

Dvärgcirkus och freaky kvinnor.

28347-279

Fröken Rots dvärgcirkus fortsatte. Jo "the Midget" fick hänga sig i tunnelbanans tak för att underhålla Fröken Rot. Tåget startade och Jo "the Midget" svingades i takt med svägningarna i den kungliga huvudstadens tunnelsystem.

Vi lämnade våra kärlekar och klev på ett tåg som skulle ta oss till det tråkiga landskapet i södra Sverige. En metoddel på vår uppsats skapades medan en judisk kvinna pratade om spiritualism och kroppens sätt att tala med oss.

En metoddel skapades medan en kvinna på andra sidan gången ammade sitt barn på minst 2½ år. När barnet slet i bröstet åkte det fram och flickan sög febrilt. Flickan fick amma flera gånger än ett nyfött barn ammar. Jag tror bestämt att kvinnan kidnappat denna flicka och i hennes system existerade lugnande samt beroendeframkallande medel som flickan sög i sig med glädje.

08 och kaffe.

Pepparkakor sägs göra den förtärande personen en vänlig själ. Icke så i fallet Jenny, Ida och Johanna fika. Snälla mot varandra men inte snälla kommentarer. Skulle ge en miljon för att kunna sitta med dem varje dag och uppfyllas av deras fantastiska personligheter. Detta är en vänskap som ger så otroligt mycket. Att få ge tillbaka är en välsignelse och en ära. 2½ timme på fik. Munnarna fick konversera så våra tungor svällde. En lättnadskänsla fyller kroppens alla rum när skitsnack är tillåtet.

"Hennes argument sög mer och mer pung"

"Henne skulle jag inte vilja ha som mammakompis."

(pga känsliga ögon censureras alla andra härliga kommentarer)


08 och Ida.

I går var det ingen vanlig dag för det var Idas födelsedag.

Efter ett halvtidsseminarium där jag avslöjda min fascination över äckliga naglar och bristen på klippningar av denna otäcka skapelse inom vården, drog jag och min underbara Fröken Rot till Stockholm. Sittplatserna med ritkning bakåt gjorde dock Fröken Rot illamående. Vi sov och åt. Efter halva tiden erkände vi att studieplanerna var dömda att misslyckas och datorn packades ner och sömnen återinföll.

Besökte vernissage på Idas finfina arbetsplats, Tensta konsthall. Vernissage för Snöfrid, vilket innebar härlig perfomence och besök i den fantastiska shoppen. Lät mig förföras av Diana Orvings skapelser och när hon i egen hög person besökt konsthallen var kärleken fastspikad. På slutet skapades en skulptur genom ett massivt konfettiregn.

Fredag tillbringades med Fröken Rot och Herr Bäckrud. Sushi, shopping, dvärgcirkus. Herr Bäckrud skulle möta oss på en extremt folktät Drottninggata. För att mannen i fråga inte skulle leta sin kropp illa bad Fröken Rot mig att ställa mig på en staty skapt efter ett lejon. Klart jag ställde upp för deras kärlek. Hoppade upp, vinkade mot folkmassa men fann ej karln i Fillipa K jacka. Fröken Rot deklarerade nöjt att han inte var där än vilket gjorde mig till ett ofrivilligt cirkusdjur.

Under kvällen superades föda på Stockholms hemligaste ställe, Allmänna galleriet. Hippt place med vackert inredda toaletter, vill förevigt tillbringa mina avföringsstunder där.

Lördag var Idas dag. Den strålande Jenny ankom och en två timmar lång födelsedagsfrukost inleddes, med efterföljande besök på second hand butiken "Fröken Nilsson" och en födelsedagsfika på kondis. Kvällen närmade sig och den stora festen på Cafe Edenborg startade med bubbel och pizza. Många hjärtliga möten, öl, god musik, dans, prat om avföring och diverse kroppsvätskor. Skedde även ett dop av namn på våra underliv. Min heter numera Evelina efter en fantastisk kvinna på festen. Upp över mina öron förälskad i denna galna varelse. Vi hann även med ett kort och intensivt besök på Debaser Slussen där en karl försökte sig på ett "fem i 3 ragg" genom att dissa Malmö och ljuga om sin ålder. Man måste ju ändå tacka för hans roliga och överförfriskade försök.

Kvällen slutade med att en julgran föll på grund av Ida odch Andreas försök till romantiska bilder i mellan granens grenar. Kulor sprack och julstjärnan hamnade på sniskan. Under morgonen hördes ett gormande från grannen som försökt skapa julstämning i ett höghus entre.

Tack Ida (och Tove) för den bästa festen på år och dar. Älskar dig Ida.

Och ett stort grattis till dig Kristoffer. Det är du värd.

RSS 2.0