Naughty nurses


28347-16

Den snygga läkaren som avbildas i de  fantastiska sjukhusserierna är inte en myt. De existerar.
Hade äran att träffa en attraktiv narkosläkare idag och assistera.
Han gled in i salen i sina gröna kläder välformade efter hans kropp och med den lilla mössan runt sitt lockiga hår. Solbrända, muskulösa armar och en mörk sensuell röst.
Kanske var det timmarna av stress och brist på mat som fick denna man att uppenbara sig likt en havsgud bland alla oss systrar men en stund av skönhet piggar upp bland kanyler, mediciner och blododlingar.Top of the world

28347-14

Min lilla mumsbit Sofie har vart här. Effektiv dag vill jag lova. Sushi, shopping, snabbkaffe med E,  Narnia och långt samtal in på nattens småtimmar. En av de bästa dagarna på länge.

Deklarationen kom med glada nyheter idag. Sommaren är räddad. Om pengarna strömmar in vid rätt tidpunkt  bjuder sommaren på mer än linssoppa och bajstorkande. 

Sex dagar kvar av denna praktik. Påsklovet hägrar som en dröm. En dröm som snart slår in.
Köpt bakelser jag och pojken ska njuta av  med en kopp kaffe och ett nytt Prison Break..Marsflicka

28347-13               28347-12

Drömmer om Dita.
Drömmer om att jag vinner hennes garderob utan hennes snubbe.

Hål som hål.Röstar emot sommartid.
Den förstör min  välplanerade nattsömn.
Hade tänkt gå på en fest en liten stund för att träffa människor utanför sjukhusmiljön och mentalsjukhuset jag bor i. Men sommartiden ändrade mina upplyftande planer. Tråkigt att se Joel sticka iväg på fest och själv lägga sig och sova. Får leka prinsessa.

Vill också gå på korridorsfest med teman i varje rum a la college film för dem gillar vi. Fibbans tema skulle vara buss och det ryktas om att Gustavs rum ska fyllas med djursex. Tigermask och strap-on. I like it!
Synd att Jonathan spräckte Joels anus igår så jag får finna ett annat mansoffer. Ordsrpåket lyder ändå " Hål som hål, kvittar om det sitter på en gris" (uttalad med en förträfflig dialekt från sju härads bygden).

Klockan står nu på 22.30 men sommartiden ändrar den till 23.30. Dags för sömn. Kanske ett Dr.House först. Tycker man borde bli trött på sjukhus när man är på ett hela dagarna. Icke, icke... sjukhusserier i det oändliga. Drömde tom om njurar och dialysmaskinssignalen inatt.

Sommartiden nej, nej.

Oh happy day

Usch.
Allt jag skriver låter deppigt.
Sofie sade idag att man måste tänka på saker som är bra i livet ibland och inte enbart på de onda.

Är inte ensam om att känna mig som en rymdvarelse  i en klumpig rymdräkt med huvudet i en stor glashjälm på praktiken. Hur det än går imorgon överlever jag. Det ordnar sig. Det gör det alltid.

Är kär. Han är kär i mig.

Har en fin fin familj jag saknar ihjäl mig efter. 130 mil. Men jag kan flyga hem och de kommer då stå där med öppna armar och Theo kommer ge blöta pussar.

Kan kännas som att vänskapen förändras. Att mina vänner har förändrats  vilka jag inte känner igen. Att jag har för få. Att jag är dålig på bygga nya sociala relationer. Drar mig undan. Men sen har jag min solstråle. Min egna chokladpralin. Vått och torrt  my sister,.

Det är sol. Snart vår. Jag har en snygg, ny jacka.

Jag begär att tiden ska stå stilla

Jag borde tycka praktiken är rolig men jag känner ångest för att vara där i helgen. Vet inte varför de känslorna existerar för  jag vill verkligen arbeta som sjuksköterska. Mår dåligt när jag inte kan saker, när jag är fumlig och är fånigt sysslolös. När jag känner mig i vägen och som om jag är en dum liten praktikant som glömmer saker. Imorgon är det mittbedömning. Kommer gråta om det går dåligt. Gråta och springa hem.

Har tappat kontrollen över mitt liv förtillfället. Det rullar på utan min medvetan. Saker som måste göras blir gjorda men jag vet inte hur eller varför. Är så trött. Vill sova. Har inte fått sova på länge. Det har vart  mycket de senaste åren utan att jag stannat upp, tänkt, tagit hand om mig själv eller vilat.
Mamma pratar om sjukskrivning.

Vill kramas på min lediga dag  men han ska åka och titta på när uffe spelar mansrock .
Vill umgås med någon rolig men hon är ute på landet.Välkomnar beroendet

Måndagar är skapade för att fyllas med den stundande veckans ångest och stressmoment.. Räknar dagarna till nästa sovmorgon och håller tummarna att  jag inte ska göra några fel under denna vecka.

Återsåg smålle i lördags. Underlig känsla att återbesöka ett ställe där människorna som hängde på denna sk alternativa nation  under mina forna glansdagar byts ut till några år yngre kopior. Fann en kopia till  varje person som brukade medverka på festerna på dacken. Läskigt var ordet. Tant är nästa. Men en juridikstuderande brat gjorde ett gulligt försök att ragga upp mig. Stackars pojke när J gick fram likt en ångvält  och bojjade mig med sin mun. 

Obeskrivlig känsla att ha bredband igen. Har maratontittat på tv-serier hela helgen. Abstinensen hade precis lagt sig. Beroendet är tillbaka. Borde läst om njursvikt och artificiell incuffiens. Fast det  räknas säkert att jag sett på läkarserier .

Svordomar jag inte kommer på

Status 16/3

En yrselattack men den var grundad på att jag inte hade ätit på flera timmar. Handledaren sprang runt och klagade över hur allt var stressande och att hon inte hann äta. Lite tråkigt att jag gjorde en hel del arbete, vilket underlättade för henne, som hon inte såg och jag inte fick cred för. Jag åt inte heller. Jag klagade fan i mig inte. Vore trevligt om hon kunde se till något jag gör och ge mig lite beröm. Istället fick jag en utskällning. Ja, jag hade glömt en viktig sak men dagen slutade med pekfingret och inga uppmuntrande ord. Hur ska man finna självsäkerhet  utan beröm? Äh, vi får skylla på att hon är sydamerikan. Hett temperament är väl förknippande med det (fördomar fördomar .... måste ha en anledning för jag är fasiken duktig).
Jag behöver lite uppmuntran. Jag vet att jag är dålig på att ta kritik men jag har arbetat med det i flera år och blivit mycket bättre. VIsst,  det finns en massa saker jag inte kan och inte har gjort men jag ska ju lära mig av henne! 

Bajs.

Ett störigt moment är att en kille vi inte gillar dök upp på avdelningen. En kille som verkade trevlig, hade ett roligt samtal ute på nation, vi gick hem åt samma håll, försökte locka mig med efterfest i hans rum, hade inte nämnt pojkvän under kvällen men när det kom upp lackade han ur, ville inte prata mer utan vände tillbaka för att leta upp ett knull för kvällen. Citat: "det går inte att snacka med tjejer som har pojkvän".  Är hellre en riktig fitta för att jag har pojkvän och inte ett fitthål för din snopp för en kväll. Nåja, sen stod han där idag på avdelning (jag ber att han inte är läkarstudent) ser mig djupt in i ögonen för att se om jag känner igen honom  och frågar om toaletten. Vinkar iväg honom utan en igenkännande blick.

Har tittat på fyra avsnitt gilmore girl och druckit  kaffe .

Status

Status 15/3

En liten yrselattack. Inget illamående. Inga darrningar. Ta i trä!

Fortfarande förvirrad på praktiken. Hur fan tror de att  jag ska kunna göra saker jag aldrig sett bli gjord.
Blev lite stressad när jag insåg hur många punkter som ska bedömmas för att jag ska bli godkänd på praktiken. Ikväll blir det infusionsträning.

Känner mig gnällig och J får ta allt. Måste träna men det är tråkigt att gå iväg själv. Ingen motivation. Vill kunna mäta muskler med någon.
 
Åh, snart kommer Soffis hit på snabbvisit och vi ska dricka öl i solen. Önskas: häxfitta

En dag med illamående. Yrseln och illamåendet dyker upp gång på gång. Är jävligt trött på det nu. Har även börjat få ett tryck i huvudet. Tumören växer. Borde kanske prata med en läkare igen. Jag omges av dem hela dagarna ändå. Ta blodprov på mig själv och skicka det i den coola rörposten.

Fick rosor imorse av han söta. Kändes otroligt skönt.

Läser Klitty. Fantastiskt snuskigt. Vill också ha en häxfitta. Utföra "ogärningsmans lön".

RSS 2.0