På tunnelbanan.

Kl 03.00 på tunnelbanan mellan Slussen och Hägerstensåsen.
Ida är ölrusig och sover mot en ännu mer ölrusig Andreas axel.
En man sitter bredvid en ölrusig och lycklig Johanna.
Johanna sliter bort en tråd på Idas rock.
Mannen bräker då: Vilken tur att du tar hand om din vän så hon inte ser så slampig ut.
Mitt förkylda huvud processar denna chockartade kommentar alldeles för långsamt, utan att finna något elakt att säga.

Nästa Midsommarkransen.

Mannen gör sig redo för att kliva av vagnen.
Ida spärrar upp ögonen och säger: De där byxorna ser jävligt slampiga ut! Du borde hålla koll på de där byxorna!

Analblekning.

Vad skulle du göra om du blev rik?Denna fråga ställdes och svaret för Jenny var enkelt. Att bli av med sin aviga känsla gällande sitt anal.

Terapi för analfobi.

1. Känna på sitt anal med ett finger (sitt eget finger)
2. Peta in ett finger i sitt anal (sitt eget finger)
3. Titta på sitt anal i en spegel
4. Bleka sitt anal
5. Let someone french kiss it ( helst av en fransman)

Men den bästa anallooken är färgning med blått glitter.

Under gårdagens umgänge uppkom även samtalsämnet plastikoperationer. Jag förespråkade botox av blygdläppar för att uppnå den kåta, uppsvällda looken 24 hours. Feministen i Jenny väcktes liv och hon förespråkade en naturlig kåthet.

Åh, vad jag älskar att vara i Stockholm med mina älskade vänner.
När pappa gifte sig.

Lever i en period av mitt liv där ord har svårt att finna vägen ut. Är ofokuserad och trött. Gör misstag på jobbet vilket håller mig vaken med dåligt samvete och ilska mot mig själv. Helgen som var gav mig kärlek och nu forsar blod ur ett längtande hjärta. Helgen som kommer skall umgås med fina Ida i en huvudstad.

Min far har fått kallelsen åter och återgått till den gamla tjänsten som pastor i en pingstförsamling i Västmalands län. Under helgen som var levde vi i de lokaler jag verkade under mina första två levnadsår. Jag tackar Gud (eller Djävulen) att denne återkallade pappas kallelse när vi var barn. Timmarna i lördags efter vigseln gav smakprov på det jag och min bror slapp pga pappas nya yrkesval. Nu stod vi där och visades upp. Alla ville hälsa på pastor Kents barn samt berätta att de träffat mig som spädbarn. Vi log och låtsades vara gudfruktiga. Tänk om vi hade behövt leva hela våra liv i en lögn. Nu varade lögnen endast några timmarna. Så då borde vi slippa skärselden?Den bästa."Åh, min jesus".Detta vore mitt liv om inte far slutade som pastor innan mina fyllda 8 år.
Syskonen Nilsson (Kanon).Pappa med ny fru.Bror och svägerska. De sötaste.


Pastor Kents barn visas upp.

När vi gick på Malmöfestivalen.
Johanna och en stor lampa.Sofie och en stor lampa.

Installation.Min ståtliga herre hade makten över tamburinen och blev polare med roddaren,The Poet and the Drunk
.Seb.

Cassanova.Cyklade ner till det stora torget, efter helgarbetet, till en kall öl och många fantastiska minuter med Mike Patton och Malmös symfoniorkester. Denna man är ett geni. Mina kroppsliga levnadskällor spritter fortfarande av lycka. Vill ha honom sjungandes på min balkong. Vill ha hans tunga spelandes på min "balkong". Vill ha hans vrål skrikandes på min balkong. Håller med honom och skriker "Fuck ABBA".

Weeds hot mama.
Varje vecka ger 40 minuter mig den sanna lyckan. Weeds är absolut en av de bästa tv-serierna någonsin skapade. De kvicka, underbart vulgära replikerna ger mig rysningar av välbehag. Gränslösa historier. För er som inte har börjat se på säsong 4 har en älskog framför er. Jag avundas er.

Ugglornas madame.


Världens bästa handledare har börjat blogga, taaadaaa!

Magen äro full av tapas från Plocke Pinn. Kroppen värmd av att få umgås med underbara flickor. Tungan är sugen efter en till öl. Utanför fönstret med keruber mullrar Tor och himlen lyses upp av blixtrande konstverk.

På tv är det zombies. Bra kväll.

När vi åkte till Varberg.
Och vi åkte till Varberg. Tre pojkar och två flickor. Efter en härlig middag med vin hade vissa en järnhjälm men tåget fylldes av skratt och kloka huvuden lutandes över korsord. I Varberg åt vi thai, drack äckligt kaffe och terroriserades av en mycket pinsam möhippa. Mr Fibbe bidrog med lotteripengar ur sin svullna pung vilket gav oss den fina vinsten - kinapinnar. Den blossande bruden fick ett råd av bordsgrannen, "bit ihop".

Ja, du sköna mö. Bit ihop. Glöm bort dina egna lustar, dina egna krav, ditt eget liv. Passa upp och bräsa, så får du ett lyckligt äktenskap.

Vid fästningen åtnjöts ostar (valda av ostexperterna Ramstedt och Kringlan,) jordgubbar, öl och akrobatiska konster. Jag satt redo med mina medelmåttiga sjuksköterskakunskaper utifall att benpipor skulle sticka fram. Kvällen slutade med ett intensivt myggjagande och öldrickande hos Ramstedts mor. Jag somnade på soffan och pratade som vanligt i sömnen. Ett fenomen som verkar utveckla sig med åren. Men jag kan dock berätta vad 7x7 är under vacker fyllesömn.

För vidare läsning och fotografier besök Kringlans blogg.

Fittmassage?Denna apparatur, definierad som en maskin för massage, finns att införskaffa på tradera. Enligt säljaren "kittlar den skönt på högsta styrkan". Hade jag varit 1000 kronor rikare hade jag budat. Denna utrustning väcker min nyfikenhet. Är det verkligen en massagapparat ? De olika formerna på boxens prylar skapar fantasier om vilka hålrum den kan tränga sig in i. Dagens massagestavar ter sig tråkiga bredvid 40 talets otroliga uppfinning.

Trekant med Luke och Leia.Min karl har utvecklat ett långlivat intresse, Jojon. Han investerar i nya jojos vilka skeppas över land och hav för att stolt visas upp i vår bokhylla. Jojosarna snurrar sig heta och lär sig nya tricks. Jojosarna blir putsade, kullager smorda och snören tvinnade. Jojosarna har olika namn.

Dr Phil, den olycksbådande "psykologen", hade ett par idag med äktenskapliga problem. Mannen hade ett väl utvecklat intresse, Star Wars. Många år av samlande fick bo i ett rum tillsammans med fruns träningscykel. Varje dag cyklade frun sina kilometer men kom aldrig nära att köra över den Stormtrooperdräkt maken köpt för dyra pengar.

Maken ville ej längre mysa och gosa i sängen. På nattduksbordet stod Star Wars figurer vilka maken lekte med vid sängdags. Han gjorde krigsscener med Darth och Luke med hjälp av sängens innehåll. Den överviktiga mannens mål i livet var att kunna ta på sig sin vita dräkt. En önskan var att få begrava sig iförd denna. Om kroppshyddan fortfarande var stor ansåg han att kapning av kroppsdelar och fläskattribut var på sin plats.

Jag håller ett vaksamt öga på att jojosarna ej vandrar sig närmare sovrummet och lyssnar i drömmarnas land efter suset. Hoppas att jag aldrig behöver uppleva en jojo snurra i sänghalmen.

Keruber i vår bunker.
Min stoppade konsumtion firades med inköp av gardiner och trosor. Gardinerna har keruber på sig. Vårt hem är välsignat.

Den lediga helgen helgades igår kväll med köp av biljetter till Berlin och folköl i parken. Trevliga samtal tills en mörk överdrift slöt sällskap och skapade en stämning liknande tonårens dramatik. Min mage blev orolig och ångesten kröp på. Lyckades muta min fulla karl med sibyllamat och kunde därmed smita ifrån gänget med sexuell prestationsångest. Karln vägrade vandra på sina apostlahästar och hivade upp mig på sin cykelsadel. Bad att inte få spräckt skalle innan tysklandsbiljetterna blivit utnyttjade. Huvudet och maten kom hem välbehållna.

Fuck me sideways.Min förkärlek för fenomenet pinup nosade fram Vanity Fairs flickor. Till min glädje skådade ögat den saknade Veronica Mars. Under sommarens serietorka onanerar jag vilt till det homoerotiska paret innehållande Cpt Jack Hartness, vilken överspeglat min beundran för den forne karaktären Spike.
Under en alldeles för lång dag inom sjukhusets väggar, där den mesta av tiden har spenderats till att bygga upp en icke glömbar irritation mot vissa kollegor, är ljuspunkten i tillvaro att komma hem till den muskulösa. Både en verklig och en påhittad. Två! Sannerligen en lyxvara.Lick my pussy, Harryboy.

Det var jag,en öl och lite ledsamhet. Sen fann jag tonerna till den värld jag älskar.
Ett intro till nästa lycka.


Lick my back.

Ikväll jobbade jag över iminuter.
Inuti mitt huvud maler de ansvarsfulla uppgifterna. Mina drömmar kommer att få besök.
Ordinationer givna i sista minuten. Oroliga anhöriga. Socker till dem som inte ska äta socker.
Frossa. Antibiotikum. Perfalgan. Intravenöst hit och dit.
Prover. En kväll där kärlen ej var på min sida.
Har jag gjort allt?
Vad har jag glömt?
För nåt måste jag ha glömt under denna kväll liknande en av ingångarna till helvetet.
... Ja, det finns flera.

Tysk öl i soffan.

Jag och en tv.Det är kvällar som denna ljuva sommarkväll när ensamhetens smärtsamma klor rispar hål i mitt mjuka skinn.
Glada röster och toner ljuder utanför balkongen. Liv. En annan värld.
Det är kvällar som denna när mitt liv ter sig vara patetiskt och onödigt.
Jag vill också vara eftertraktad. Uppringd. Inplanerad. Efterlängtad. Jag vill inte vara den som planerar och kommer med ideér. Jag vill också bli uppassad, behövd. Vill inte behöva kämpa för att hamna utanför husets väggar.

Saknar tiden med vännerna i 08. Smiskar mig sjäv för att jag lämnade de fina. Där kände jag mig sällan ensam. Där var jag behövd.

Det är kvällar som denna när jag undrar om det behövs drastiska förändringar för lycka. För om detta är det slutgiltiga finns det inget värde.

Bland baskelusker.


Systar hela helgen.
Gårdagskvällen bestod av ett inre och yttre kaos.Övertid.
Den nuvarande ett lugn vilket leder till oro över bortglömda uppdrag. Tankarna snurrar för att finna det bortsprugna. Tankarna snurrar över allt jag inte har  kunskap om men borde, vill, kunna.

Slickar på min geisha och sörplar kaffe. Snart är det dags för att ta den nya droppräknaren vid hornen och koppla Kabiven inför natten.

Bästa Hanna har fått det bästa jobbet. Är stolt som en höna med ägg.

Avknipta ballar.Om en vecka kommer Kalle hem till oss.
Kalle är en fin pojk med en mjuk mage. Några hjärtlösa människor som borde kastreras hade lämnat honom i Limhamn. Blott 10 veckor ville han bli kompis med en fiskare. Fiskaren upptäckte bitmärken i Kalles nacke och ringde Kattkommando Syd. Nu är han ett år. När vi kom till en dam, en dam som definierar begreppet crazy cat lady, lade han sig vid mina illaluktande skor. Han äter även antibiotika. Vi är gjorda för varandra. Sjuksköterska på arbetstid, sjuksköterska i hemmet och någon som tycker om mina mördande odörer.

Lilla Kalleballe. Hoppas han tycker om vår slottsvrå.

Skrivkramp.
Livet består av trötthet, svett och allmänt kaos. Försöker leva för att inte ångra men benen bär inte alltid. Stranden har fått besök av mina vita bröst och stjärt. Invasionen av nyckelpigor har gett mig tur för resten av livet. Turen verkar ha fått övertaget gällande syster Johannas svacka. Tack och lov.

Stranden visar människors skörhet och nakna hemligheter. Att glo är ett fantastiskt fenomen. Att glo kan även ge förödande effekt. Näthinnan upptäcker de äckliga, männen som stirrar med fuktiga fiskögon och drömmer om penetration. Vill penetrera deras skinn med påkar och hyvla deras bröstvårtor till botten av thorax.

RSS 2.0