Offentlig livmoder.En ledig morgon börjar med en lång frukost i väntan på att en tv-serie är nedladdad. En nedladdning som visar sig behöva ett jävla lösenord jag inte orkar fixa och frukosten får njutas tillsammans med Oprah.

Under frukosten dricker jag brus med extra B-vitamin samt intar piller med tillskott för vegetarianer, ett piller mot ångest och ett piller med extra järn. Järn eftersom som min livmoder aldrig slutar blöda. Vilket kan anses vara ironiskt med tanke på att jag, enligt arbetskamrater och patienter, är gravid. Detta påstående, ibland en fråga, återkommer vareviga vecka. Jag har seriöst funderat på att använda en välanvänd tampong som brosch.

När blev min livmoder offentlig?

Häromdagen gick det så långt att en patient kände på min mage för hon trodde inte på mig när jag nekade att ett embryo tagit plats innanför min bukfetma. Kände! Klämde!

När blev min mage offentlig?

Att en kvinnas kropp blir allmänhetens efter fertilisering och under eventuell amning är allmänt känt. Även första åren som moder tror sig alla ha rätt att lägga sig och förmana och ge skuldsättande blickar. När en kvinna ska bli moder så äger hon inte längre sin kropp. Alla tror sig äga hennes kropp. Hur mycket hon än gömmer sig, skyler sig, är hon inte sin egen längre.

Men har denna gräns utökat nu. Är det även offentlighetens kropp när kvinnan inträder ett stadium när det är dags att ta emot spermian med öppna ben, inte skydda sig med bling bling eller ödesdrigande hormoner?

Är så jävla less. Snart kommer jag kasta blodiga tamponger omkring mig. Eller skrika ut om missfall och misslyckade provrörsbefruktningar.

Painted like a clown...


för att bli av med mina tonårsfinnar. Kakao och sesam.
Hjälper det?
Nej.
Dock luktar jag som en chokladfabrik, kom och snutta.

Etnoporr.Var förresten och såg på Teater Tribunalens Etnoporr igår skriven av America Vera-Zavala. Om mödomshinnor och terrorister. Hur media tjänar pengar på sin etnoporr och lpå att leta offer i förorten. Om att hata mångkulturalism. Oerhört bra. En kampglöd sprakade.Flexdag.

Behövde komma bort från jobbet och den där personen jag gett alldeles för många chanser dock blivit upprepat besviken). Fick min första flexdag på 6 månader.

Jag och katten har barrikaderat soffan med täcke, kuddar och kaffe.

1 avsnitt av Big Love.
2 avsnitt av Merlin.
2 avsnitt av Desperate Housewives.
1 avsnitt av Fringe.
Fundrade på att titta på Lost. Bestämde mig för att flexdagen var en dag utan frustration.
En tacosmiddag.
En ansiktsmask av choklad.
En film som handlar om Zack och Miri spelar in en porrfilm.
Ett blogginlägg.

En flexdag.

Äventyrlig onani.

Helgen spenderades med jobb och död. Anhöriga i chock.
Medan den andliga tröttheten försökte läka serverade jag lördagsmiddag med tema vin, kvinnor och sång (dock minus sång). Härligt kalas med fina flickor. Min kropp fyllnade till på folköl och gav mig sentimentala och ensamma tårar vid sängläge.

Söndagens sängplaner avbröts av brölande pojkar. Pojkar som snabbt blev prinsar med nyinhandlad frukost. Fröken Rot och jag inkvarterade hos senare på ett café med tema Latino. Indianer och plastkonst. Där satt vi med vår cafe latte och tjyvlyssnade på ett relationssamtal. Sen bokade vi en bunglow i norra Dominikanska. En bra söndag.

Under helgen har Kalle Katt orsakat spekulationer gällande hans sexuella läggning eller hans förakt. På den stora tv.n snurrade isprinsessan i piruetter vilket lockade Kalle Katt till att hoppa upp till tv:n och slå på isprinsessan med sina små tassar med för långa klor.

Antingen så är bög, dvs vill vara en isprinsessa.
Eller så är han homofob.
Eller så ville han byta kanal och titta på Survivor Man på Discovery, Herr Ståtligs program för en kvällsonani.
Vem vet.

Pappas lilla tjockis.Jag har inte glömt, bara hamnat i ett vakumm. men jag håller på att vakna till liv.
Kanske beror det på alla endorfiner som glider runt i min kropp efter tre joggingpass på två veckor.  Sanslöst är ett korrekt ord.

Fröken Rot är min alldeles egna personliga tränare. Hon peppar och lägger upp träningsplaner. Jag har som mål att vara i toppform till Beach ´09 redan i april.  Det är då vi ska bo på ett Surf Camp i Dominikanska Republiken och ragga Cervezas och Gua- Gua. 

Fröken Rot är en riktig prinsessa i löpspåret. Hon har en hel löparoutfit. Hon bär till och med en reflexväst! Bredvid henne känner jag mig som en av grabbarna i "Pistvakt" bredvid ett brat från Stureplan. Jag joggar i Helly Hansen (full med målarfärg), mjukisbyxor och i skor handgjora av kinabarn (med märket Puma på) köpta i gymnasiet. Hon studsar fram som en vacker gasell och jag flåsar efter som en gravid gås.

Men snart är jag inte längre "pappas lilla tjockis".

RSS 2.0