Giljotinering 2 Maj.

28347-189
Dagens sol gjorde mig påmind om det årliga problemet. Solglasögon.
Utan att överdriva har nog alla i min närhet sagt minst en gång att solglasögon inte går ihop med mitt ansikte. Jag letar och provar men deras ord har lagt en förbannelse över mig. Efter en promenad började mitt huvud dunka oroväckande. Orsaken är, vilket sker alla somrar, att jag kisar av solens starka strålar och mitt huvud strejkar. I år ska jag slänga fåfängan i graven och köpa ett par solglasögon för att prisa mitt huvud. Om inte alla ni stöttar mig i mitt mode-/ i-landsproblem ska jag be min mor sända ner den gamla solskärmen i röd plast med den tryckta texten "Älska din nästa så som dig själv". På onsdag efter tentamen är målet att införskaffa brillor och kämpa för att inte se ut som en av tvillingarna Olsen. Skräck.

Hon har blommor i sitt hår.

Dagen har varit en bra dag.

Jag gjorde nytta på praktiken. Personalen var på möte, jag stannade kvar och en person kom till mig med en önskan om hjälp. Jag satte mig, lyssnade, pratade och sa kloka saker. Fick ett varm tack och en kontakt jag önskat få under dessa två veckor. Mitt kall till yrket sjuksköterska fick återigen betydelse.

Fick även skåda en vacker kärlek. Stod vid dörren och tårarna rann på mina kinder över betydelsen av kärlek mellan människor. Dessa två som klarat sig igenom kontroversiella tider (icke man och kvinna) och sjukdom. De lös upp som solar och gav varandra sina själar där i den tråkiga korridoren med jämmer och depression.

Studerat i solen på innegården med de asiatiska ungarna skrikande på sina mamma fyra våningar upp. Suttit i hallen och pratat om dagen med kära Sofie. Druckit öl på uteservering med fina flickor och syster Emma spelade på sin fiol i bakgrunden. Känt mig älskad.

Kalla mig sentimental och romantikern för dagen men jag fick en kick av det vackra. Fast det kan vara alkoholhalten som talar via mina torra, korta fingrar.

Klockan påminner om kvällens utlovade royal treatment.

28347-188

Helgen innan veckan född ur helvetets vaginor.

Plånboken är tom och bankkortet har begått självmord på grund av strejk för dess sparsamma innehåll. Därav har jag arbetet under helgen på äldreboendet vid havet med män som kommenterat min smala söta kropp, friat och erbjudit en hjälpande hand vid mitt ombyte av kläder.

Sofie kom hem igår med ett strålande leende och väskan proppad av nyinköpta saker. Modevisning och kramar. På kvällen blev vi bjudna på fest hemma hos det vackra paret Fröken Ramstedt och Herr Svensson. Tillsammans med supersnygga Sanna och ett sexpack folkisar dök vi upp glada i hågen. Jag och Fröken Ramstedt diskuterade gubbslem. Vi har en plan över att göra en Mirandaaktion. En av de bästa scenerna i "Sex and the City" är när Miranda är jävligt kåt efter ett antal månaders penistorka. Byggnadsarbetarna slänger snuskiga, inbjudande, sexuella inviter efter henne vilket först skapar en ilska hos henne. Nästföljande tillfälle går hon fram till dem och ber dem att sätta på henne där och då. Jag och Fröken Ramstedt ska samla ett arkiv med liknande åtaganden vid nästa framträdande av gubbslem. Under festen förvandlades Sofie till en 26 åring och vi gav en tanke till mamma Monica och hennes förlossningsvärkar den stora dagen för massor av år sedan ute på röda linjen norra B.

 

Klädd som en sexig servitris bakade jag en söt tårta till min älskade Sofie som Hanna, Joel och gitarrfredrik smaskade glatt på. En betuttad Sofie och en betuttad gitarrman kunde knappt hålla händerna ifrån varandra och var små lovebirds.Tror de kommer gifta sig och få ett flertal lockiga barn.

 

Nu börjar snart den förjävliga veckan. Praktik måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag, valborg, tenta den 2 maj. När ska jag införskaffa kunskap till tentamen? När ska jag träffa de nära och kära? När ska jag leva? Kommer bli trist att missa den årliga picknicken i Lunds stadspark på Valborg men eftersom jag och Joel hamnar i stora gräl ( Joel är såklart boven i dramat) just den dagen (likt paret på Ronnebygatan) kanske det är lika bra att jag stannar hemma och studerar. Höjdpunkten denna vecka, som gör den värd att genomlida, är den stundande ankomsten av tidningen Sår.

 

Joel har förresten kommit på en plan för min blogg. Dagens fittbild. "Hej kära läsare. Idag känns min fitta lite grådaskig. Klicka här, se och kommentera".


Vackra pojkar, vackra män.

28347-184

På QX hemsida går det att finna denna bild med mycket fina pojkar. Underrubriken lyder "Sebastian och Kristofer ville visa stan och ha kul med Magnus med brustet hjärta från Göteborg".

Tredje världskrig.

28347-185

Är fruktansvärt less på min hy. Jag tycker att när en fin ålder som 26 är uppnått och kroppen har inlett de förändringar som sker år 27, att ansiktet ska bli fri från finnar och äckliga porer. Icke i mitt fall. De poppar upp trots ansiktstvål och speciella ansiktskärmer. Inte i tusen men några få synliga illröda som inte vill täckas med concealer och andra osynliggörande produkter.

Har analyserat mina veckor med finnar och dragit en parallel till min ondskefulla menscykel. Först utsöndrar hypofysen follikelstimulerande hormon vilket inleder mognad av äggblåsorna och de sprutar ut massor av östrogen och progesteron. När östrogenet ökar börjar mina porer mogna och frodas med glädje. Östrogenet stimulerar hypofysen att släppa taget om det lutenisernade hormonet (äggkläckningshormon). Ägget rullar ut i äggledaren, längtar efter en spemie, blir stoppad av koppar och dränker sig själv i blod.

Under östrogenets framfart blir jag rödprickig och känner mig äcklig. Ytterliggare en anledning för mig att inte skaffa barn eftersom under en graviditet ökar östrogenet enormt. Den strålande glansen gravida kvinnor sägs uppvisa kommer i mitt fall vara ett rött ljus.

När pengarna rullar in från mitt lån, vilket ökar min skuld i helvetesgapet ,ska jag investera i en stark tvål och bli en Hitler för min hy.

Hatobekt nummer två denna dag är Fröken jag- har- vänner- för -det- är- en- norm- inte- för- att- jag- vill. Vänner som ska lyda hennes ord och hennes planer. Vänner som ska ställa in allt i deras liv för att träffas eftersom det är en av punkterna i guideboken " Hur man skapar ett socialt nätverk och samtidigt slippa utföra vänskapliga plikter". Många frågar oss varför vi stannar kvar. Varför vi behåller henne. Ja, varför? Kanske hoppas vi fortfarande på att hon ska inse vad hon håller på att förlora och ge tillbaka allt vi gett henne. Innerst inne vet jag att det är en overklig dröm.

I den övre och yttre kvadranten ska kanylen inträda och tränga in i muskeln.

" En sjuksköterska upplever mer saker under en vecka än vissa människor under en hel livstid".

Dök upp i skolan med andan i halsen iklädd min blå skjorta. Fick fina komplimanger av Herr G (som har annonserat om en dvärg till att vara hans personilga tjänare och fått svar!). De få timmarna i skolan gjorde mig lycklig. Det var skönt att träffa alla de underbara flickorna som kommer bli de bästa systrarna i världen. Om jag blir sjuk vill jag ha dem vid min sida, vilket jag i och för sig har haft under detta läsår. Fick en varm kram av Fröken från Skåneland och blev förvånad över hur glad hon blev när hon såg mig. Saknat systrarna mer än jag begrundat. Kramade om dem hårt, till och med Fröken Rock. Hon såg lite förvånad ut men behövde nog kramen mest av dem alla. Ville ta Fröken Rot med mig hem, lägga henne i ett badkar full med god choklad och mätta henne med champagne.


28347-182

Spetskrage och stay ups är min melodi.

Lördagens fest flyttade hem till oss på slottet. Jag blev lovad en mindre gemytlig sammankomst men det blev ett stort kalas. Full på folköl iklädd mitt senaste traderafynd. En klänning som kan beskrivas med orden amish / lolita / pingstvän / pop men tillsammans med strumpebandshållare blev jag en kinky söndagskolefröken. En skön förändring från min klassiska stil kallad rysk hora.

Hade terapeftiskt samtal med MrBaby och jag förespråkade psykonalaysen fall och höjde kognitiv beteendeterapi till skyarna. Fann även mig själv att förespråka piller vilket inte är så konstigt med tanke på att 20 mg om dagen förändrat mitt liv från att knappt varit värtdigt till att jag tror på framtiden.

Fröken Rot med sitt oemotståndeliga sällskap förgyllde köket och hennes karl och min karl förenades i en diskussion om hur tråden på kopparspirlan skrapar deras penisar. Den manliga gemenskapen slår nya rekord varje gång. En pojke raggade (?) på mig genom att stirra otäckt och berätta om hur mycket att tyckte om att knulla och att den komplimangen han gillade allra mest var när flickor sa att hans kuk var stor. Jag slet såklart av mig trosorna och la mig ner på den hårda, sexiga asfalten och skrek "kom och spruta mig full med din gigantiska, ådriga kuk". Undrar hur liten hans snopp egentligen var eftersom han bara brydde sig om komplimanger angående hans utväxt och inte fina saker som vi andra med bättre självförtroende uppskattar.

Fibbe som fyllde 27 år fick flera flaskor sherry i present av grabbarna som haft en heldag i vårt platta grannland. Sherry sätter en viss karaktär på maginnehållet. En speciell lukt. Kavalkadspyan den långe mannen la i vårt badrum (sofie läs inte detta!) i vårt handfat, på golvet, i badkaret, på vår matta, på väggen ger fortfarande en viss odör. Risken är att kräket ligger kvar i det sedan innan nästan igenproppade rörsystemet tillhörande handfatet och därav är lukten fortfarande påtaglig. Ska senare visa hur lite äckelmagad jag är och rensa skiten eftersom Joel inte vill gräva mer i sin väns matrester.

Fortsätter ha dåligt samvete för att jag inte utnyttjar solen. Gillar våren bättre än sommaren eftersom den värmen gör mig kräkfärdig så jag borde passa på att vara utomhus nu. Men min serotoninhalt är låg och jag vill titta på tv-serier. Men idag ska jag handla mitt skafferi fullt inför en ny praktikvecka och fika med Fröken Gotland.

Sopheia betyder vishet. I mitt liv betyder det även syster.

28347-18028347-18128347-40Året var 1998. På ett dagis i inlandsstaden Lycksele mötte jag Sofie
för första gången. Hon strålade, var rolig, smart och söt som choklad.
Vi, Lyckselebrudarna, tog henne till våra hjärtan. Efter den stunden
blev vi radarparet i Ung Vänster Västerbotten. Slog fram den
feministiska kampen bland alla "män" och deras fokusering på
klasskampen. Möten, läger, riksting och många långa bussfärder.


Har försökt finna en tidpunkt när vår vänskap blev till sen solida den
är idag men finner ingen. Den har växt fram under åren och skapat en
evighet. Under den svåra tiden var hon min fasthet, min trygghet, min
kraftkälla och min syster. Har aldrig tackat henne ordentligt för allt
hon gav mig och fortfarande ger mig. Glömmer ibland bort att säga
hur mycket hon betyder för mig.


Fnissar vid tanken att nästan tio år senare bor vi tillsammans i ett
slott. Vi har flyttat hit och dit, varit på olika äventyr och växt. Nu
är vi prinsessorna på möllan. Saknar henne mer än jag förutsåg nu när
hon är i den kungliga huvudstaden och skapar kontakter och gör det hon älskar.
Malmö borde vara anvundsjuk på Stockholm. 
Kom hem snart min chokladprinsessa.

För när vodkan gjort oss vackra.

Plöjt serien Dirt för att se den omtalade kyssen mellan Courtney Cox och Jennifer Aniston. Min besvikelse var stor när kyssen visade sig vara en liknande puss jag ger min flickvänner. Fast serien är en överraskning så det var ett nöje fram till den trista pussen.

Dök upp på praktiken igår med ångest i halsen och blodsockerfall. De manliga skötarna passade in i formen av fördomar. Långa upp till taket. Jag, mycket förvirrad och darrhänt. 120 timmars praktik kvar. Nedräkningen är startad. Finns massvis av roliga historier att berätta om paranoia och hallucinationer men sekretessen förstör för er läsare.

Fann gamla skolkataloger i lådan under sängen jag förvarar allt jag inte orkar slänga, sortera och saker som skall lagas. Första bilden gav mig hjärtlslag när katalogen kom i min hand. En liten flicka i 8F gömde sig bakom röda kinder i korridoren när de snygga killarna i nian fnissade åt hennes pose. Tur att häxblandningen kom in i våra liv. I katalogen från klass nio är det stora hjärtan runt Kent R, min högstadiekärlek. Killen jag tillslut lyckades hångla omkull på Lyckseles fylleplats, Korpberget. I lingonsnåren låg vi med ett kondomregn över oss. Efter en timme var jag nöjd, jagandet var största nöjet. Gilringar i matsalen men jag släppte inte stoltheten över att vara kommunistslampan.

Snyggare är jag på den andra bilden kramad av min vackra Majsan i hatten jag köpte på vår första Skellefteåfestival. De årliga besöken på denna tillstälnning blev dagar att aldrig glömma. Vi, sista året på gymnasiet. just hemkomna från vilda veckor i Grekland och jag "förstagångspenetrerad" och lite kär i den första stora kärleken. Vilket år det blev .Kär, galen, drömmar, fylla, kamp, dumpad, rebound under sommaren, vår resa från den tråkiga hemstaden till Brighton för att dra streck mellan barndom och självständighet. Melodin med Thåström att alla vill till himlen och åka limousin är tonerna vilket klingar i mina öron när bilderna bläddras fram.


28347-17828347-177
28347-179

------------------------------------------
Bisarrt. Brukar titta på BB-bilderna på hemsidan för tidningen Västerbottens Kuriren i syfte att upprätthålla lite vetskap om alla de som kläcker ut ungar på hemmaplan. En gammal flirt hade tydligen fått sitt andra barn. Killen, Henrik, spanade in mig på Brännsbollsyran när han var vakt . Vi var för unga för att komma in och kollade på banden genom stängslet. Henrik gav tillslut mig sitt nummer. Han kom från Ume till en av mina skolavslutningar och vi åt glass i solen. Vi hånglade aldrig men han ville att vi skulle sällskapa som min far brukar säga. Henrik och hans vän gjorde en roadtripp till min by och sov över i min bäddsoffa. Vi förlorade kontakten i och med min första flytt till skåne men han har dykt upp i minnet ibland. Jaha, då var det mysteriet utrett. Tänk att det kunde varit jag fast mina eventuella barn kommer aldrig att heta Gustav och Edvin.

Oh mama.

Idag var dagen jag skulle göra allt av det planerade. Studera om pyskoser och missbruk för att slå Johnny med häpnad eller åtminstonde inte vara alltför bortkommen. Läsa instruktionsbok för medicinsk teknik så jag inte ska blanda ihop kanyler och blodrycksmanschetter. Men inget av det skrivna. Istället är min nervositet på topp och det finns en stor risk att min panikångest kommer led till att jag får dela rum med pyskospatienterna. Ringde mor min för tröst och kärlek. Vill nu gråta om jag kunde. Senaste åren har vi glidit isär. Vår relation är inte lika nära och förtrogen längre. Hon lyssnar inte utan vill bara prata om vardagliga, ytliga, saker och mina ord stryks över med oviktiga händelser. Hon har alltid varit min bästa vän men titeln delas nu av andra fina flickor. Vill skrika åt henne och förklara att det gör ont men jag är tyst med ett hopp om bättre dagar.

En gammal aktivitet återkom idag. Spana på grannarna på andra sidan gatan. En flicka tvättade bort smutspartiklar från avgaser och grillad kyckling på sitt fönster. Hennes karl hjälpte henne endast iförd ett par små röda kalsonger och mitt framför mina ögon tar han henne på rumpan och luktar mellan hennes ben. Denna händelse slår dock inte den gången vi såg en kille runka framför sin dator på en onämnd gatan i Lund. 10 personer stod på balkongen och bevittnade hela händelsen från första musklicken till spermiernas ankomst i hans hand.

Gjorde nyss ett manlighetstest. Fick 24 poäng och utsago: "Du är antingen en pojke i 10 årsåldern eller så är du väldigt omanlig. Trots att manligheten under få, korta, och inte viljeutlösta tillfällen lyser igenom så är du inte manlig".

Ensam ung kvinna söker.

28347-176

En vän har tatuerat en tjur på sin arm. En stångande tjur. Tatueraren, vars namn slutar på y , dumpade sitt barns mor, blev tillsammans med en strippa och köpte en tatueringsmaskin. På landet är det fortfarande fint med tribals och kinesiska tecken.

Pojknamn som slutar på y. Dessa personer blir döpta till ett liv i kriminalitet. Johnny, Sonny, Conny, Jimmy. På måndag börjar min psykpraktik. Handledaren heter Johnny. Kommer bli besviken när min bild inte överenstämmer med verkligeheten men Johnny har redan fått en varm plats i våra hjärtan.

Celebert besök av herrefolk i veckan. Vi skulle ställa till med kalas men alla har rest bort över påsk. Det hade jag också gjort om inte min hemresa kostar lika mycket som ett av unicefs fadderbarns hela skolgång. Det blev ett mindre kalas med utgång till en klubb där alla var små och unga. Dansade med läraren och läkaren och kände pulsen slå hårdare än vanligt. Ytterliggare ett varningstecken och en sista chans till att låta min kropp träna innan dess förfall. Kanske ska följa Fröken Rots exempel och jogga runt pildammarna. Bäst att hon får följa med och utföra livsuppehållande behandling. När jag besökte hos frisören funderade jag först på att göra en " Ensam ung kvinna söker". Fröken Rot är underbar och värd att härmas.

Herrefolket har åkt och slottet är tyst. Signe kurrade när den färgglada modern var på telefon. Tillsammans saknar vi henne massvis. Påskliljorna är på sin dödsbädd likt Jesus på korset och jag är nervös för träffen med Johnny och 18 psykospatienter.

En man och hans spermier.

En man fotar när han har sex med en full tjej på ett hotellrum vilket han senare visar upp för sina vänner och de skrattar åt flickan vars kön är fotat i närbild. Denna man är barnprogramledare. Runkar han över era döttrar också? Ytterliggare ord är överflödiga. Läs istället på denna sidan om gubbslem IIII, Shan the man.

Det nya mötte det gamla och det gamla blev nytt.

Momentet psykiatri har påbörjats. Läraren pratade om ångest och exponering. Föreläsningen gav eld till mina egna problem. Exponerade mig själv genom ett besök hos frisören. Jag klarade av en av 10 poängarna! Njöt till och med av massagestolen och hårbottensmassage. Vill göra det igen. Skulle nog vilja göra mitt hår ännu ljusare men stämpeln som platinablond skrämmer mig. Av lycka och beröm handlade jag hårprodukter för dyra pengar.

På väg hem från skolan mötte jag min stockholmsboende ex svåger och hans nya bebis. Ordet som beskriver händelsen är bisarrt. Vi genomled tre år tillsammans där vi tog hand om den gemensamma faktorn. Hanterade varandras ångest över situationen och tröstade varandra.

Dagen jag flydde hjälpte han mig med bilkörningen. Sen förlorade vi kontakten. Brytningen var nog det enda rätta trots att det var trist och jag kände en saknad. Dåligt samvete från min sida för att jag lämnade honom med Han. Alla dessa nätter vi genomled behövde gömmas därav inga fler samtal. Vi har ju alltid finlandskryssningen.

Checka. Grus i maskineriet.

28347-175

Dancing without fallos.

Vaknade i en tom lägenhet förutom den lilla damen jag är gudmor till. Uppfyller mina uppgifter som gudmor åt den lilla kissen som saknar sin mor såpass att hon kräktes igår.

J, kom hem snart. Ensamheten känns värre dagen efter en fylla. Vill bli kramad och matad.
Fröken Rot lockade mitt hår igår och jag förvandlades till en classy rysk hora. Drack mina öl på en mycket trevlig förfest, vandrade till klubb med dålig musik men dansade ändå. Tillfällig förvirrng men Fröken Rot sa till på skarpen. Tack. Levde upp till mottot  "vill man vara fin får man lida pin" genom att bära mina söta skor i en mindre storlek än mina fötter. Minskad blodtillförsel till mina tår men fötterna var åtminstonde beklädda i något vackert.

Gubbslem II. Cyklade längst Södra Förstadsgatan när en bil körde upp bredvid mig. Gubbarna i bilen följde efter mig och frågade om jag frös (klänning) och sa att de kunde värma mig. Skulle vilja veta om de verkligen tror att en sådan replik ska locka in kvinnor i bilen. Att jag skulle slänga cykeln på trottoaren och tränga mig in hos dem och utföra gruppsex på plats.

Gubbslem III. På köttmarknad. Killar vilket vet att de ser någorlunda bra ut och ställer sig på dansgolvet med sin hökblick. Flickor svärmas runt fallosen och påbörjar parningsdans för att bli valda. Fallosen trycker ut bröstet och låtsas vara ointresserad men inombords njuter den av uppmärksamhet och valmöjligheterna. Kände mig äcklad och höll mig till Fröken Rot och hennes man. Ville att min man skulle komma och breda ut sin armmuskler så jag skulle slippa tjejernas armbågar när de attackerar flickor de ser som ett hot. Snälla, jag ville bara dansa. Har inget önskemål att ragga eller tillhöra de olika harem som bildas på dansgolvet. Jag tänker inte göra anspråk på fallosen. Vill bara dansa. Skönt att min snygga vännina vann en av fallosarna. Bra eftersom alla andra som slogs om den var tröttsamma brudar.

RSS 2.0