Anatomisering av kärlek och glädje.

Jag är glad och arg. Mitt hjärta lider av arytmi på grund av alla känslor. Positiva och negativa slåss om plats i min minimala kropp med vissa nya fettpåslag.

Suveränt kalas i vårt slott. Massor av fina, roliga, snygga, coola, smarta och fantastiska människor. Det flödade in människor från alla håll och fyllde mitt hjärta med värme. Människor jag gillar allra mest och även lite nytt blod entrade våra dörrar. Alla var glada, ölen flödade, spontandans i korridoren, socionomer i majoritet, K slängde ut roliga kommentarer och C glänsde i sin söta klänning, Sofie var queen of the castle för kvällen. Ett tag satt hon i guldfåtöljen med två män på golvet som tittade beundrande på henne med en avundsjuk flickvän i bakgrunden. Jag var prinsessan som drabbats av hormontillströmmning och började prata som en liten flicka. Joel var kungen och underhöll oss med musik och delade ut mjuka kyssar på mina röda läppar.  Vill krama alla!

Kladdkakan var pricken över i för denna helg. Snart ska drottningen ut på date med en kängruvakt. Hennes utstrålning kommer leda till pladaskt fall för denna man.

Arg blev jag på mannen som fått bästa Ida och Jenny att känna prestationsångest och förlora självförtroendet för en helg. Tänk att en person kan få två personer att må så dåligt och tvivla på sig själv. Lycka är en social konstruktion. Det senaste halvåret har jag börjat lärt mig att inte lägga vikt på andras åsikter utan att prioritera mig själv och min hälsa, mina önskemål och drömmar utan de yttre påtryckningarna. Lycka är individuellt. Skit i andras måttstock över ett "lyckat" liv. Det lyckade livet skapar man själv, åt sig själv, för sig själv.
Ida glöm aldrig att du är bäst och tänk på vad du har som inte de har.
Ida tack för dina ord. Finns här för dig dygnet runt, förevigt.

Arg över att hon lägger sitt dåliga självförtorende på mig. Påstår att hon inte vill ge mig dåligt samvete över frågan men när jag inte visar ett uns av ånger eller ledsamhet trycker hon på med all kraft. Jag kan inte ta hand om dig. Jag vill inte ta hand om dig.

Glädjetårar över denna helg, sista helgen i plaskig februarimånad. 

House of Köttgrottan

28347-145

Igår var en av de bästa dagarna på länge.
Med en slöja framför ögonen gjorde jag och Sofie en ordentlig "shop til you drop". 

Stopp 1
:  Uff. Fann en prickig blus och underbara högklackade skor. Sofie gjorde de riktiga fynden . En flott klänning och en röd overall som nog bara hon i hela världen kan bära upp. En liten pojke på 19 år slängde lystna blickar efter henne.
Stopp 2: Åhlens. Nagellack i fina färger och läppstift för våra kyssvänliga läppar.
Stopp 3: Cha Cha. Söt kofta.
Stopp 4: Lagerhaus. Hårspännen och ljus för kvällens kalas.
Stopp 5: Metro. Slöjan lättade när plånboken kändes tom och vi vandrade hemåt. Men Metro var nästan tomt på folk och våra kroppar drogs in i värmen och den goda öl. Många goda öl. Tidig fylla, tidig hemgång, tidig sömn. Bästa dagen av de bästa.

Inatt drömde jag om min flickkärlek Mr Jack Maddox. Sofie kom hem med en House of Eliott - box och den förgyller våra dagar. Vill bygga en tidsmaskin och förflytta mig till tiden med glittriga klänningar, gentlemän och spektakulära fester.


Inkompetenta, herrelösa skåningar.

28347-14428347-143

Ja, jag är lycklig över snöfallet. Promenerat runt i de djupa snöhögarna och kramat bollar.
Skåningarna är förtvivlade. Snöplogar fattas som vanligt och den snön som knappt nått en decimeter stoppar trafik och det sägs att männikor är insnöade. Insnöad för mig är när man inte kan öppna dörren eller om det ligger 1½ meter snö på vägen utanför huset. Skrattar gott och ler mot vädergudarna. Dessa skåningar. Barnen är åtminstonde tacksamma över att slippa åka pulka på grästuvor.

Är mer norrlänning i själ och hjärta än vad jag insett innan. Det var härligast av härligt att prata riktigt bred norrländska med Sofie på väg hem från affärn. Jag kanske tillhör den grupp människor vilka flyttar ifrån sina små orter för att efter några äventyrliga år återvända. Vill egentligen inte åter bo i inlandsstaden i skogen men jag längtar dit. Kan jag ta med mig slottet och mina älskade 130 mil norröver?

Bygger en egen blodbank.

Snön förvandlades till skarpa knivar vilket skar upp min tunna hud på de rödblossiga kinderna. Snön knarrade under skorna och lukten bestod äntligen av några molekyler renhet. Svag levnadskänsla yttrades. Överskuggades snabbt men dock. 

Fick de beskådade verken från skyltfönstret. Den fina väskan. Efter flertaliga försök att klämma in tårna under varandra och dra dem ur led fick de fina skorna stanna i värmen. En tröja åkte ned i väskan istället. På fredag ska vi ut och shoppa, jag och söta S.

De säger att jag verkar må bättre. Visst, känner mig gladare och att livet är lite lättare men oron är kvar. Gräver ner mina naglar i lårets fläsk för att kontrollera min kropp. Vill att allt ska fungera nu. Får använda den sista biten av mitt tålamod och hopp. Svälja och vänta. Under tiden dränerar min kropp mig på blod. Lever i en värld av tamponger och musiktävlingar vilket gör mig mentalt trött.

Arne Weise är ett gubbslem.

Ineffektiv dag. Vaknade halv ett efter ignorerat väckarklockan ett flertal gånger innan den gav upp.
Druckit oräkneliga koppar kaffe, sett måndagens tv-serier och fikat med snygga brudar på cafeet en trappa ner. Snart är det dags att bädda på golvet. Undrar om jag ska införskaffa antennsladd och rullgardiner till mitt rum så dess funktion uppfylls igen.

Min sagolika söndag fortsatte med filmen "El Laberinto Del Fauno".

28347-14128347-142

Pungen, den fula & slappa påsen, var hedersgäst.

28347-140

Har en töntig förälskelse i magi och fantasi. Eldsprutande drakar, häxor, trollkarlar och flygande kvastar. Är barnsligt förtjust i Potters äventyr, sagan om Belgarion plöjdes tidig och nu har jag fnittrat mig lycklig genom filmen Eragon. Inte någon bra film egentligen men draken Saphira och den onda skuggan förvandlade min bakisångest till ett barn med en massa snacks. Att det kan vara så gott med något så äckligt.

Tokig och händelserik fest på den gamla korridoren i Lund. Bojje förvandlades till en 25 åring och bjöd på alkohol. Killen som förlorat nästan två år av sitt liv i ett holländskt fängelse var där, lappen med köksregler som jag skrev för ett år sedan satt kvar på kökskåpet och festen var utan skrikiga lundabrudar vilket jag är oerhört tacksam för.  Dagen innan hade killen på övervåningens flickväns familjs dräng begått självmord med ett hagelgevär. Killen på övervåningen (brat och konservativ) som pratar sig varmt om hushållstjänster och att de som arbetar inom den branschen är tacksamma och trivs med sitt arbete och livssitation. Drängens självmord är ett bevis nog på brist av levnadsglädje vid ett liv under slaveri. Fast killen på övervåningen är inte snabb på att koppla och lever i en trångsynt värld vilket aldrig öppnas för nya intryck.

Barnen i Wild Kids är smartare än tjejerna på Möllevångens Sibylla.

Hur många bröst ryms i en fotomaskin?

28347-139

Det är fredag och jag är kär.

28347-136

Trots blod i urinet och en odiagnostiserad UVI är jag på topp.
Avslutade min praktik på barnavårdscentralen men gott utlåtande. Kommer sakna dessa underbara kvinnor och våra samtal om tvåsamhetens brister och skyldigheten till oss själva att vara starka utan en man vid vår sida.

Fick hem en rekryteringsbroschyr från Malmös akademiska sjukhus. Tre terminer kvar och de headhuntar oss redan. Börjar återigen känna att yrket som sjuksköterska är mitt kall.
Detta fantastiska slott med mina käraste. Sofie med sin nya spektakulära frisryr vilket lyfter fram hennes naturliga utstrålning och skriker ut hennes designförmågor. Fröken Rot, denna bondbrud. Saknar hennes sällskap nu när vi varit upptagna med barn, förlossningar, sömn och herrar. Vill dra mina fingrar genom hennes yviga, röda man. Och den andra rödtotten. Vilken karl han är ändå. Trots att han inte fick igenom borren.

Dr "flicka med dredlocks" fixade biffen. Drog upp mig på rätt räls. Hoppas hon kan fixa D´s finger.

Vi älskar bara norrländska jäntor.

Kopplat in en scanner och roar mig kungligt. Varnar härmed att min framtida blogg kommer förvandlas till ett forum för mitt livs historia. Börjar först med en kärleksförklaring till brudarna från Lycksele. De som gjorde mina högstadie- samt gymnasieår värda att minnas och självklart alla de år som sprungit förbi efter studenten. Hårfärgernas skiftning dokumenteras ej fullskaligt här men jag garanterar att mina fotoalbum är extremt färgglada.

28347-12828347-13428347-12928347-13028347-13128347-13228347-13328347-135

Igår hade vi vårt första samtal. 8 år senare. Det var skönt och vår vänskap är stark som berg, med en stadig grund som inte rubbar sig. Love that girl.

Gylfbärare utan lem.

Idag levde mina äggstockar äventyrligt. Ena stunden bultade de av längtan efter fertilisering, i andra stunden skrumpnade de ihop av förskräckelse. Min praktik på barnavårdscentral började idag. En flicka tuggade flitigt på knapparna på min kofta. En annan bestämd dam gömde sig vid min åsyn. En kissade. En skrek. En var mjukaste tinget i världen. Ja, min lilla livmoder befann sig på ett tivoli. Undrar om den kommer få bespara en spermie levande någon gång och inte skrämma bort dem med koppar. Min uterus får kämpa på, krysta ut blod i besvikelse (?) varje månad, leva på hoppet eller kanske glädjen över att bevaras tom.
28347-127

Blodstänk på mina tuttar och serotoninskapande medel i mina nervtrådar.

28347-12528347-12428347-123

28347-12128347-12228347-126

Imorgon är det dags igen. Tiden har gått så fort under min sjukskrivning. Har inte hunnit med en tredjedel av det planerade fast det var nog bra. Hoppas sannerligen att livet ska gå lättare nu. Spänner mig inför alla långa dagar, det nya och det gamla. Vill egentligen vara mer ledig men måste ut någon gång.

Hallen är nästan färdig. Stolt som Krösa-Maja. Snabbvisit, eller snarare akutvisit, på Ikea i fredags tillsammans med paret innehållande den förlåtande pojken och hon. Fråga: varför förlåts bara en av de två personerna i detta spektakel? Återkommande tema. Den otrogna partnern tas tillbaka, förlåts. bevakas. Vännen med brist på lojalitet och respektlös kåthet på sin väns hälft knuffas undan och skuldbeläggs. Hans kuk råkade inte trilla in. Det planerades. De var två om saken.
Nåväl, hallen är målad och vardagsrummet fick sig ett mysigt lyft.

Under fredagsnatten välde televisionbranschen att endast visa dåliga program, eftersom alla utom jag (och resten av Kollektivet Köttgrottan) var ute på dans, så jag underhölls av en otroligt rolig sportkommentator. Euro Open för Snowboard. En kille hade tydligen köpt en motorsågsfabrik och tillverkade, tillsammans med sin fru, jesusklistermärken. Det sägs ju vara en god idé att ha en reservplan om brädkarriären inte skapar pengar. Motorsågar med jesusklistermärken kanske är årets julklapp.

Porrdröm häromnatten. Var medlem i ett gäng med ett mission att döda en sexköpare. Jag och en välbystad flicka lockade gubben med latex, dildos och styva bröstvårtor. Gubben smorde in sitt ansikte med glidmedel så mina bröst skulle glida runt bättre på hans dubbelhaka med rivande skäggstubb. Hans slaka gubbpenis formades till en vinballe och han bönade om dildosar i analen och händer på diverse ställen. Slutligen hängde vi honom på en krok på en lyftkran och blodet forsade ur honom som en slaktad ko. Vaknade lätt illamående men med en känsla av stolthet och lättnad över en sexköpares död.

Fyra huvuden.

Förväntansfull och glad. En kväll med vackra Sofie, Frida Hyvönen, kungspudlar och dans. Promenerar upp i den vackra teatern med guldspeglar och gulddörrar. Fantastiskt tak med snoppporträtt. Bekanta möter oss med kramar.
Då slår den till. Stark. Envis. Förjävlig. Ingen viljestyrka att kämpa emot.
Blir besviken på mig själv. Dåligt samvete ganger biter av mitt hjärta. Rusar ut.
Fan. Fan. Fan.
Mitt hopp om tillfrisknande var alltför naivt.

RSS 2.0