Berlin, here we come.Kommer sakna dig. Puss.

Kisse.Damen vi vaktar. En dam som tycker om att sjunga falskt om nätterna.

Inga ord.

Mitt destruktiva beteende för ett år sedan har kommit mig ifatt.
Förlåt!

Tårarna har byggt bo i mina ögon.
Oändliga resurser.

Vill bara ligga i din famn. Omsluta dig. Låsa fast dig med mitt sköte.

Den som lever nu är lycklig, med Dig!
Låt mig vara lycklig, med Dig!

Vill du fortfarande bli med katt med mig?

Happy joy joy.Denna gång hade vi ett önsketema, Skandinavien. Denna strid gick Savannens pirayor ur vinnande, för första gången! Grattis!
 
Ställningen är:
 
1. Special defects 72
2. Savannens pirayor 68
3. Kung kobra 67,5
4. Bättre än dom 67
5. 214 Hellriders 66,5
6. Murphy´s lag 64,5
7. Var e Anton 63
8. Bazooka bones 62
9. Torsdag 60,5
10. Gittan & fårskallarna 59
 

Tacky.                               Erland?                                                      Liv?

Fann en äcklig sida. Återvändsgränd. Jag var tvungen.
Namnen skapade av herrens kärleksförklaring till filmskaparen Bergman.Länge har vi fantiserat om Sofie och Fredriks framtida barn. Stor leende mun och mycket hår. Här är det grafiskt designade barnet.

Bögporr.

  Johanna utbrister,
  under en lam sexakt mellan Torkel och Gustaf,
  "Nu vill jag se bögporr!".

  Två härligt håriga bringor och två ryggar med    
  spelande muskler.
  Vem har sagt att ensamt är starkt?
  Två av allt ger mer.

   Flickor i tonåren borde bara få gå på bio mellan vissa tider.
   Inte på tider när jag är där.
Lite slagsmål?I väntan på att det är dags att trampa genom staden, vilket gästas av 30-tals piketbussar, för att se en film om två bögar och ett barn dricker jag kaffe. Kaffet blev äckligt. Sumpsmaken och magsyran beblandas till en omiljövänlig gegga.

På dumburken alias ångestdämparen lallar Renee Nyberg runt i höga klackar. I studion sitter några kära hatobjekt. Delar av familjen Wahlgren. Benjamin har ett falskt leende fylld av barngaddar. Mamma Wahlgren skvalar friskt några toner från Grease. Geggan närmar sig svalget.

Mörkrets tystnad förstörs av polishelikoptern som nu flygit bort cirkus 100 000 kronor bara genom att surra runt på en molnig himmel.  Utanför shoppinggator har svartklädda människor kroppvisiterats av poliser uppjagade på speed. Nu är det dags för drabbning igen. Nu ska muskler visas och batonger susa genom luften. Hela veckan har de blåvita bilarna kört runt på gator och torg. De har givit staden en krigsstämpel före besökarna ankommit.

Har förresten köpt min första vita bysthållare idag. Det är sannerligen en bedrift. Är mina kravallår över?Ta min oskuld.

Har skrattat i 18 timmar nu. Men nu är det inte eftermiddagskaffet som sipprar ut utan morgonkaffet. Ronnie Sandahl kallar sig tydligen för en generationskildrare. Ja, han är sannerligen en hyvens karl. Han som inte sa hora.

Nedräkning. Åtta dagar kvar tills jag och fina Ida åker till Berlin för att fika, äta våfflor, shoppa, gå på hbt-klubbar. Ni ser rätt. Johanna skrev ett politiskt korrekt ord. PK är det nya OPK.

Det hela inföll sig när en kille på jobbet berättade att han hade en pojkvän. Fördomsfulla tankar ( alla har vi fördomar, att erkänna dem gör dig till en gladare människa) inom mig hade redan fastställt killens sexualitet och när de stämde blev jag mycket glad. Senaste veckorna har jag haft en dröm om att förvandlas till en fullblommad faghag. Vill ju vara som Ida. Hon samlar bögar kring sig likt fyllon runt en flaska kir.

Så nu när killen uppfyllde en del av min dröm var jag ju tvungen att fånga honom utan att visa hela min desperata sida. Började berätta om min framtida berlinresa och att jag skulle gå på en massa (här skulle jag egentligen säga gay men det som kom ut var...) hbt klubbar.

Försöker nu rätta till ett töntig PK uttalande genom att visa upp min gränslösa snuskhumor, vilket inte införlikar en moralistisk sjukhusmiljö.

Nu hugger vi.


Belarmad hall.Tigerkaka.

Jag (naugthy housewife, is there any other kind?) och min fina björn, alias Joel, bjöd in till festligheter. Strawberry daquiri, chokladmuffins med rosa glasyr, gräddig tårta och nyttiga dippmaterial. Festen hade allt som Sofie sa. Dans, alkohol, bakverk, kärlek, inbjudna och oinbjudna gäster, presenter, dryga människor, underbara människor, däckande människa, sorg. Tack alla. Det var fint!

Igår kände jag en genuin lycka under några minuter. Det strålande laget Savannens pirayor vann en omgång av det hedersvärda qiuz som kvarterskrogen Tröls är värd för. Hurraropen skallar.Björn, ditt äckliga as.


 
Fy. Usch. Blä. Avskyr otrohet. Efter vår heta natt på the loveboat  trodde jag att vi var för evigt. Hans ord var en stor fet lögn och de spelande lårmusklerna en cassanovas väg till köttgrottans inre, utan att behöva hålla lovade löften.

Joel.Köket stinker inte längre ugnsvarm såpa utan chokladmuffins. Jag bakar inför vårt kalas på lördag. Den kombinerade inflyttning- och 5 års festen.

I mitt kök växer kakao i tak och på vägg. Det nya paketet kakao skulle öppnas. Jag såg framför mig att en sax hade varit en god idé men idén förverkligades ej innan paketet slets upp alldeles för hårt och de malda kakaobönorna flödade åt alla håll.

Ja, 5 år. Herrejävlar. Sannerligen 5 år i synd, kriser och passion.
Knullkaniner som vi var i början. Och Karln med sin "Peter Pan livssyn". Han borde tacka killen före som lyckats pränta in dåligt självförtoende i mig och som gett mig diamantstarkt tålamod, annars hade vi inte suttit här i vårt lilla slott. Men allt har ju sin tid. Tålamodet verkar ha lönat sig (är fullständigt medveten om att de två tidigare meningar är sorgliga och nedtryckande mot mig själv). Hur underlig den första tiden än var så var den ståndaktige herre en bidragande faktor i min klättring från pölen med bajs till en andningsbar värld.

Den 11 september blev vår dag. Det var dagen jag hämtade ut recept på de hemska p-pillerna för att vi skulle kunna köra från början till slut, dagen jag hämtade min möbler i Stockholm och dagen stora historiska händelser utspelar sig.

Min fina björn. Kan inte tänka mig någon finare att spendera mitt liv med. Vill ha hans kön mot mitt kön och hans mun mot min mun. Mina drömmar och hans drömmar. Hoppas de möts på mitten.

Slicka blod.Höstens tv-tablå är förtjusande.
Weeds och Californication ger mig hysteriska skratt och en njutning annars svår att uppfylla. Dexter väcker min mordinstinkt av jobbiga saker/människor/situationer. Gossip girl lyckas bota min ångest för kommande arbetsdag. Vampyrserien True Blood ökar min libido. Väntar nu bara på att Dollhouse ska börja.

Kräftor, kokain och sex.En härlig söndagsmorgon, med frukost ej gjord för att hindra ateroscleros. Vi har njutit av nya avsnitt av serien Californication. En serie som förverkligar begreppet sex, drugs & rock´n roll. En gudomlig skapelse. Serien får mig och Joel vilja snorta kokain, äta kräftor nakna endast iklädda plasthaklapp och en av oss att bli påsatt av David Duchovny (ja, han som nu är inlagd på rehabilitering för sexmissbruk).

När jag googlade serieklipp stötte jag även på denna dansuppsättning. Efter allt snack om anus kan vi nu byta kroppshåla.Anusspegel.En bedrövlig liten nallen sitter ensam och övergiven en sen natt i Lund.
Foto: Joel.


Jag drömde om bengaliska tigrar som tuggade sönder mitt kött. De nafsade i mitt sidofläsk och gnagde sönder mina lår. Något väckte mig två timmar försent. Tack och lov för min gudinna Hanna. Hon införskaffade god mat inspirerad av det thailändska köket medan jag skrapade av mig sovsvett och sminkade över mina jobbfinnar.

Vi drack öl och beslutade oss för att gå på fest. En fest vilket visade sig ha en perfekt spegel för det framtida bleka-anus-projektet.

På festen diskuterade vi livet med en lundensisk psykologstudent. Framför mina ögon såg jag en söt popkille förvandlas till en dumdristig tonåringen genom att öppna sin mun och tala. Jag förnärmade även honom genom att påstå att Kulturbolaget är poppmänniskornas köttmarknad. Detta påstående visade sig vara en halv lögn på grund av de månader som gått efter mitt senaste besök. De fula popparnas köttmarknad. Fast poppare har oftast bättre musiksmak än det som ljöd ur högtalarna under gårdagskvällens klubb vilket leder till att mitt påstående är elakt förtal. Förlåt.

Men vi var snygga och hade dansen i blodet och ölen i våra vävnader. Fin kväll med min älskade Hanna panna.

Suga balle.
Mitt Stockholm. Mina fina vänner. Lämnade dem och återgick till en tråkig vardag i skåne.

Jag kom hem till en mysig famn (och en god middag på Möllan med samtal om löften inför gud) , en underbar Sofie och jag fick en mjuk katt som helgsällskap. Idag kommer snygga Hanna hem från skogen och vi ska entra uteplats med alkoholhaltiga drycker, och eventuellt lite dans, under morgondagen. Det behöver vi. Vardagen känns inte lika hemsk nu som på tåget söderöver.

På min balkong luktar de vita namnlösa blommorna som den sommarn som aldrig kom. På min balkong finns det kaffe och mandelkubb.

Dock saknar jag de där roliga samtalen. Som det där om fluffning. Undrar om manliga porrstjärnor har en privat fluffer? Undrar om det är gamla damer som utför fluffning? Tandlösa damer för att uppnå det resligaste och mest kamerälskande ståndet. Undrar om kvinnliga porrskådisar har en fluffer? Eller räcker det med botox i blygdläpparna och massor av Klick?

Ida (ballongdanserskan) har önskat musik på min ambivelenta blogg. Denna är tillägnad henne.


Dagens fråga.

Varför bor jag inte i Stockholm?


RSS 2.0