Avrättning.


 
Ja tack! Dags för avrättning.
Söta dunbollar kan roa men deras bajs, deras föräldrars bajs, hela deras enorma inavelssläkts bajs förstör varenda picknick och försök till solbränna.

Och vilken idiot glömde picka äggen?  Malmö stads befolkning borde få skadestånd.

Analsalva.

Drömde att jag fann en kraftig analblödning i mina sjömanstrosor. Kom då och tänka på min vän som trodde att hennes anal drabbats av blödande hemorojder, men det visade sig vara menstruation. 

Ungefär 20 dagar kvar till min nästa menstruationsblödning. 12 dagar kvar till semester. 18 dagar kvar till Idas bröllop. Bröllop utan en blödande brudtärna är ett mycket gott tecken.

Spanking a nurse.De stora livsvagörande beslut och göromål gör mig inte stressad. Det är de små som får hjärtat att knyta olösliga knutor på kranskärlen.

Som att rensa en rörig och överfylld garderob, laga lösa knappar och sy igen små hål, lämna in tantiga skinnhandväskor på lagning hos skräddare, betala vunna auktioner ( budar och glömmer och plötsligt kommer ett vinnarmail). Ringa jobbiga samtal till biståndhandläggare och lägga dialysvätskor på värmeplattan.

Idag lutade sig en vacker syster över mig för att i röran kolla efter provsvar. Min hand gav hennes rumpa smisk, reflex utan en chans att hindra. Tacksam över att smiskningen hamnade på rätt plats, och inte på en oförstående systers stjärt. Mina reflexer måste förbjudas.

Bitterfitta x 150.

Tre minuter senare förstördes min vackra stund i bitter vältran bland kvicksandens drukningseffekt av kådans klistriga biverkan.

Detta ökade på min bitterhet samt förakt. Mitt förakt mot människor som studerar sina löständer älskvärt på lokalbussen, människor som pratar högljutt för att alla på pågatåget ska vara införstådd i deras äventyrliga globetrotterliv, människor i allmänhet. Älskar min katt mer och mer.

Väcker mig försiktigt med en våt nos, kryper intill mig i skedpositionen jag suktar efter, somnar tryggt utan förpliktelser, efter att matskålen är fylld är kärleken ovillkorlig. Ingen hämnd.

Ge mig en våffla med choklad och ett finnfritt ansikte så kan jag hantera min nuvarande livssituation. Dock är inget våffeljärn än inköpt och ett ansikte utan röda prickar och knölar kommer aldrig existera på min kropp, utan effekten av svavelsyra. Fast då skulle jag inte ha ett ansikte överhuvudtaget. Kanske vore lika bra.

Prickar.
Helgen försvann med sömniga ögon och trötta ben efter ofokuserat arbete. Med en längtan efter omväxling blir mitt professionella jag okoncentrerad och lättirriterad.

Finns glädje i nya säsonger av True Blood och Weeds. Nurse Jackie är en överraskande svart komedi som ger mig lust att börja knarka ur knarkskåpet. Hennes snortande fick mig att inse och fröken doktor skall skriva ut mer SSRI. De sista 10 håller sig kvar med alla molekyler.

Prickiga förvaringslådor, sushi på Hai och en öl på Metro gav min måndag liv.
Tisdag.  En ledig dag, alla religoners gudar talar in tungor. Vid Willys gick symaskinen varm. En klänning inspirerad av sexiga sjömän fick en touch av pin up. Kanske en midsommardröm.

I Hell´s kitchen friar en fet snubbe till en smal tjej. Deltagaren med det fula håret säger att "det känns som att sitta i ett fängelse och se regnbågen på andra sidan". Jävla romantik.

Knäcka rötägg.Det finns oräkneliga rötägg vilka jag helst skulle slippa veta om deras existens. De finns de negativa vilka tär och tar energi. De som ska klösa ur det postivia, ge tjuvnyp och trycka ner i kartongen för riskavfall. Cyklade hem längs de vägar jag kan trampa på med ögonbindel och förde en intensiv och högljud, liknande psykotisk, konversation med mig själv. Utskällning av ett rötägg. Tycker om mina enskilda samtal som får mig att bli stolt över mg själv, stolt över hur jag sätter mig över rötägget och är en bättre människa.

Flickorna på färgglada balloner är de finaste. Rötägg kommer aldrig ha en rättighet till att leva sida vid sida om dessa underbara personer. Dessa flickor räddar mitt liv gång på gång. Tack.

Jag och Canon.Äntligen köpt en ordentlig kamera, Blir frustrerad över alla funktioner som jag vill lära mig på en gång för att bli den fotograf jag vet att jag kan vara. Fast jag gråter just nu till allt, för allt, åt allt.

Midgetsex.Alltid har jag varit den minsta. En dvärg bland jättar. Köpte min senaste kofta på barnavdelningen. 13-14 år Y.
Snart 30 jordsnurr och blir fortfarande tagen för att vara runt 21 år gammal.
Men jag har inte komplex. Tycker bara folk är korkade som förutsätter så jävla mycket hela tiden. Fast ibland finner jag mig själv sänka mig till en yngre och mer omogen ålder på grund av min storlek. Förbannar mig själv.

Fast detta kort, kom igen Joel, jävla bluff och båg.


Meditation ´09.


Vampyrgrotta

Kyssar

Sommarkväll

Trollskog

En gastronomisk resa ut i trollskogen. Triangiamat och grillade bananer fullstoppade med choklad. Kylig natt som tillät kroppens hundratals ben att skallra. Utsikt över dalgång och drömska lövverk.
En man med sin kniv täljer fram ljus ur en pinne.
En kvinna klär av sig för att fotas halvnaken vid ett stup över raserade bergväggar.
Ett tygmärke som minne inköpes av Emil - biologen med en rundtur där skogens blomster visas upp.
Ängsblomster plockas och sättes i en grön vas för att påminna mig om den sköna världen.

Nationaldagen.Nationaldagen kl 8.00 - 10.00.

Vaknar relativt tidigt för att vara en ledig lördag. Vaknar för en tur i skogen. Utflykt till Södersåsens Nationalpark.

Morgonen börjar med hysteri. Sovsäcken lånad av den nydisputerade tjocktarmscancerforskande flickan är borta. Helt försvunnen. Jag tvättade den efter svettiga karibiska nätter och lade den i garderoben. Nu puts väck, försvunnen. Jag hävdar bestämt att någon har stulit den. Exempelvis en full grabb.

Lyssnar på en fantastisk radioföljetong av lovely Kringlan. Rockbjörnens folk får det att vattnas i min erotiska och snuskigt talförande gom. Vill ha mer!

När sjätte delen spelats upp väljer jag att ladda ner Tommy Nilsson låt "Vill du ha sex med mig". Repeat. Min förkärlek till Tommy Nilsson har letat sig fram genom blockerade porer. "Öppna din dörr" fick mina blydläppar att svullna de där åren. Att förtränga är en stark egenskap. Joel säger att jag borde hålla min förkärlek till den hårfagre mannen för mig själv.  Väljer att gå emot hans ord.

Den andra blommiga koppen kaffe får min tarm att tömma sig x 2. AA.

Den tidga bussen missas för att karln, som vässar kniven inför skogsbesöket, vill duscha av sig baksmällan. Väskan packas med trangia och konserver. HellyHansen åker på.

På TV pratar de om nationaldagen med vår skalliga statsminister. Undrar om han hade 3 minuters knull imorse med Filippa? Han ser lite rödmosig ut.  Återigen kommer den uttjatade diskussionen upp om att vi måste  ta tillbaka den svenska flaggan från nazisterna. Bakom en gubbe dansar de etniskt svenska folkdans och kockarna står på rad för att ta emot kronprinsessan. Gubben pratar om att slottet har hjärterum och andra rum. Hans tunga hakade upp sig på ordet "stjärte".

Istället för att prata om Sveriges historia eller om falukorv väljer Tilde och Seppo, i den fula kräkfärgade filthatten, att diskutera med utvalda personer ur antirasista organisationer så som "Alla lika, alla olika" om dagens rasism. Så, återigen får den svenska flaggan stå för en skamsenhet.  Reinfeldt vill prata om EM kval med Sepppo. Tilde ser mer förvirrad ut än vanligt. Sen uppträder Paul Pott.

I Limhamn får nazister träna självförsvar. Men tydligen var detta ingen politisk diskussion utan en självförsvarsträning för alla etniskt medvetna svenskar. Enligt Anders, folkfrontsmedlem, är etniskt svenska en utsatt ungdomsgrupp i Malmö. Det la jag inte märke till när vitklädda bleka ungdomar åkte runt i dyra bilar och på flak, drickandes champagne och sexdansade till diverse radiopop. Skrålandes om någon student som tydligen skall vara en lycklig dag.

Kl 10.30. Dags att packa det sista, ta tåget och förhoppningsvis nå ända fram till skog, mina älskade vattendrag och ren luft utan national- eller studentsånger.


Ju mer jag ser människor, ju mer älskar jag min katt.

Utsättningssymtom.
30 mg ner till 20 mg. Inga problem.
20 mg till 10 mg. Inga problem.
Men nu, de sista ynkliga 10 skapar yrsel och stickningar i händerna.
Förbannat.

Det bubblar. Det bygger bo.
Det där jag en gång önskade men föträngde för att orka. Nu vill det ut.

I måndags låg en man och runkade i buskarna när jag och Fröken Rot solade.

RSS 2.0