Boyz II Men.

28347-281
1. Arg.
2. Ledsen.
3. Besviken.
4. Uppgiven.
5. Slutar att förvånas.

Alla dessa män som gör mina flickor ledsna. Finare flickor kan ej finnas även om man för en Fugelsang. Egentligen är ingen värd dessa flickor. Men de väljer vissa män som borde slicka deras fötter av tacksamhet. Männen accepteras men ögat i nacken har jour, för en dag kommer det. Inte ens den heliga anden kan motsäga sig detta faktum. Dagen kommer alltid. Dagen de gör flickan ledsen.

Är stolt över flickan med det svåra valet. Valet gör ont i nuläget men valet att inte lämna hade sannerligen varit hjärtskärande. Flickan skall uppskattas inte kämpa för ömhet. En relation skall skapa energi och värme ,ej vara en kylande källa.

Flickan som blev ledsen. Flickan som började tro att hon var den dåliga. Är sannigen för hård att bearbeta skall frågan inte yttras. Historien är historia. Detta påminner mig om den flickan som blev dumpad för att hon hade analsex i sitt historiska bagage. Egentligen var det nog för att pojken ifråga ej var lika sexuellt erfaren gällande antalet sexpartners. Men vem var det som kände sig som en hora? Jo, flickan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0