Skökor, förena eder

Luftslotten blir större och rymligare. Studsat som Tiger hela dagen både av nervositet och förtjusning.
Hoppas luftslottets väggar är starka och besegerar kanonerna.

Plockade blommor på vägen hem i lördagsnatt. Euforisk känsla. På vägen hem från konserten med det dåliga bandet och den dåliga sångaren som finns kvar i allas huvuden som en blond kille med barnsliga poplåtar. Försökte vinna över grannen i tävlingen "först in på 90-talet" men de unga pojkarna förstod nog inte vad som erbjöds. Skyller på det och undviker tanken på att jag antagligen anses vara en tant i deras kretsar.

Msn är mitt nya kommunikatinsmedel. Igår spydde jag och samevänninan ut vårt manshat med varandra. Det var en skön och behövlig stund.

Diskussionen handlade om ett inlägg angående att handikappade män borde få besöka bordeller för att få utlopp för sin sexualitet. Det är väl klart vi kvinnor ställer upp för dessa stackars män.  Våra kroppar är ju till för att behaga deras kukar. Enligt bibeln skapades kvinnan för att Adam inte skulle vara ensam. Vad skulle han annars göra.? Våldta apor och lejon? Enligt media är det så. Får inte män spruta sin saft i en kvinna då och då övergår hans sexualitet i en djurisk, våldsam sådan. Egentligen kan man då kalla prostituerade för kvinnokampens förkämpar. I och med deras yrke skyddar de kvinnor från att bli våldtagna.

Våldtäktsmän
”– Rent socialt kan de förekomma i alla olika samhällsklasser. Det som förenar dem är att de har en väldigt stor sexualdrift som de inte lyckas undertrycka eller tillfredsställa på något annat sätt. De är besatta av tanken på att våldta och planerar ofta sina överfall noggrant”, säger läkaren Tomas Eriksson. /…/

Kvinnor, ställ er på barrikaderna, öppna er för dessa djuriska män och skydda alla andra kvinnor från deras våldsamhet.


28347-38Kommentarer
Postat av: soffis

såg en galen dokumentär på femman igår. den handlade om män som gick igång på feta kvinns. och de gödde sina fruar/flickvänner så att de skulle bli ännu större och ännu attraktivare. en kvinna vägde ca 370 kg, och hennes man köpte snabbmat till henne. kvinnomisshandel skulle jag vilja säga.

2006-05-16 @ 16:18:15
URL: http://sambon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0