Dacke - ett minne blott.

28347-26828347-269

28347-27028347-271

Sommaren är slut och den ångestfyllda terminstarten har inletts. Självklart roligt att träffa alla sexiga blivande sjuksköterskor dock är tanken på det faktum att ett år utan rast inleds. Dessutom är det sista året jag kan studera med studiestöd. Om ett år är det dags att bege sig ut i den bistra verkligheten.

Lördagen spenderades på fest i Lund. Förfesten var trevlig men resterande kvällen kan beskrivas som ett skoldisco. Folk äckelhånglade i sofforna likt savanndjur i parningsperiod. Musiken var en kompott av allt. Träffade en gammal bekant från tiden på Smålands Nation och Dackegården. Killen i fråga bodde kvar i samma korridor, samma rum och var förvånad över min flytt från Lund.

I Lund, bland studenterna, är omvärlden en plats vilket inte talas om. Platser som ej existerar. Nationerna är världen. Genom att flytta till exempelvis staden 2 mil söderut är en förolämpning samt utmobbningsklassad.
Efter det klassiska målet på hamburgestället kändes det skönt att sätta sig på buss 130 och vara nöjd över flytten från den studentikosa staden.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Du är sötast Johanna. Hoppas du får en fin skolhöst så ses vi snart.. Och om du någon gång skulle vilja åka till Lund bara för sakens skull så finnas det alltid en kopp te ledig på Vildanden. Kram

2007-08-29 @ 08:58:59
URL: http://www.generellt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0