Nyfiken gul.

28347-255

   

Minimal semester i staden med fula skulpturer, pinocchiostatyns hemstad samt där regnet faller som glitter under en show med Mariah Carey. Borås. Besök hos Herr Hallerup på Hässleholmen, lunch på den fashionabla restaurangen "All in Tacos", letande efter det perfekta läppglanset till det stora kalaset .

Det stora kalaset på ett gods vid sjön Tolken. Firande av en flicka som bjöd på litervis av alkohol, mat, band, lekar, dans, sängar och roliga människor. Majoriteten av kvällens festligheter spenderades i den underbara badtunnan. Vattnet hettades upp, badkläder åkte av och sommarkvällen förvandlades till en film med den svenska syndens som manusets hjärta. Snoppar, bröst, fittor och rumpor överallt. Boråsgänget bestämde sig för att det var på tiden att alla blottade sig. Herr Hallerup satt som en kung i tunnan och njöt av situationen att få se sina vänners flickvänners bröst. Dagen efter var vattnet i badtunnan en smittohärd och ytan täcktes av ett lager hudavskrapningar.

Resultatet av den händelserika aftonen för Fargra Norrland blev cirka 15 nya blåmärken. Stora runt vristerna vilka för tankar till upphängning för slakt.


(Foto: Chris Maluszynski)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0